ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2018 | 18:32

την γνώμη σας

ειμαστε πολλα χρονια μαζί. Είμαστε σε ηλικία που ολοι οι φίλοι μας παντρεύονται και κανουν οικογένεια. και οι δυο με καλες δουλειές με μελλον στο τομεα μας. Μέχρι πριν δυο χρονια μου ελεγε πως ηθελε να παντρευτούμε να ζήσουμε μια ωραια ζωη μαζί. πλέον δεν μου μιλάει για μελλον. Είμαστε μαζι, υπάρχει αγαπη δεν εχουμε προβλήματα και δεν θελω να δημιουργήσω ομως εγω το θελω το στεφάνι. απο παιδι το ηθελα να ζήσω αυτη τη μερα και τιποτα αλλο. θελω να του πω πως νοιώθω πως εγω θελω να κανουμε αυτο το βήμα, ουτως η αλλως τα πράγματα δεν θα αλλαξιυν μεταξύ μας. δεν του ζητάω οικογένεια ουτε εγω ειμαι έτοιμη για κατι τετοιο. εσεις τι λέτε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως τα έχεις λίγο μπερδεμένα;; Το ότι αναφέρεσαι στους άλλους που κάνουν γάμο για να κάνουν οικογένεια για' μένα είναι λάθος. Εσείς είστε εσείς.. Επίσης από μικρή θες να παντρευτείς αλλά δεν θες να φτιάξεις οικογένεια;; Ποιος ο λόγος να παντρευτείς;; Μην επηρεάζεσαι από το τι κάνουν οι άλλοι, ξεκαθάρισε εσύ τι πραγματικά θες και τότε συζήτησε το με τον φίλο σου.
Scroll to top icon