ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 09:55

Για πείτε

Πώς θα αντιδρουσατε αν ο συντροφος σας σας έλεγε οτι ειστε αμαθες σεξουαλικα και άπειρες Γενικά και οτι δεν είχατε καταλληλους παρτενέρ για να σας μαθουν?και οτι παρο λαυτα σας αγαπάει και θα σας κανει εμπειρη αυτος? Φταίω που εχω κατι νευρα ως το Θεό? Ειναι δυνατον ?και μετα να το παιρνει πισω και να μου λεει οτι εννοουσε Πώς επιστημονικα δεν.ειμαι εμπειρη...ανωριμότητα?ελλειψη τακτ? Τι κάνει μαζι μου εφοσον με θεωρεί αμαθη?δεν θα προσβαλλοσασταν?
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ καταλαβαίνω ότι με το γάντι σε λέει ξενέρωτη στο κρεβάτι.Ας μας παραπέμψει βέβαια και στην επιστημονική έρευνα που το αποδεικνύει για να χουμε ολοκληρωμένη εικόνα .Να σου κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα τότε πες του, να μοιράστεί τη γνώση του ο γκουρού του σεξ .
Θα σου έλεγα κομπλεξικος , το θέμα του σεξ δεν είναι θέμα εμπειρίας ,ναι μεν ένα άτομο μπορεί να έχει πάει με πολλά άτομα ,δεν σημαίνει πως είναι έμπειρος. Εμπειρία στο σεξ σημαίνει πως καταλαβαίνεις τις ανάγκες και τα θελω του άλλου ,καθοδηγείτε ο ένας τον άλλον με στοχο τη σεξουαλική ικανοποίηση κ των δύο . Σε κόμπλεξ επίτηδες για να φανεί καλύτερος από σένα , δεν πιστεύω πως δεν σε σέβεται μόνο στο σεξ αλλά κ σε άλλους τομείς σας , σκέψου το
Χμμ, ναι έλλειψη τακτ θα το θεωρούσα κι εγώ. Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι αν ήθελε να σου περάσει το μήνυμα ότι θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο κρεβάτι ή τέλος πάντων κάτι άλλο από αυτό που κάνετε.Αλλά. Άνθρωπος είναι και αυτός, έκανε (είπε) μια κοτσάνα. Λαμβάνοντας κι εσύ υπόψιν τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του προς εσένα συν το ότι σου ζήτησε συγνώμη, ίσως να χαλαρώσεις λίγο και να μην είναι τα νεύρα ως τον θεό...; Σκέψου και το άλλο, μπορεί όντως να είσαι άμαθη, καθόλου αρνητικό κατά την γνώμη μου (όπως φυσικά και το να ήσουν έμπειρη). Αλλά όπως κατάλαβα εγώ από αυτό που είπε, θα μάθετε μαζί, δεν θα σε χώριζε για αυτό.
Scroll to top icon