ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2018 | 01:06

Δουλειες στο σπιτι

Δυο ωρες καθε μερα ασχολουμαι με την καθαριοτητα του σπιτιου. Η οικογενεια μου με λεει αρρωστη. Εγω θελω να ειναι ο χωρος καθαρος και ολα τακτοποιημενα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι άλλοι κάνουν τίποτα ή τα παρατάνε όλα από δω κι από κει και βρωμίζουν;Για να φέρεις βόλτα ένα σπίτι μόνη,ειδικά όταν οι άλλοι είναι απρόσεκτοι,παίρνει ώρα.Μάλλον τους τη δίνει να ακούν την ηλεκτρική σκούπα,το να τους ζητάς να σηκώνουν τα πόδια τους για να καθαρίσεις,που περνάς μπροστά απ'την τηλεόραση για να ξεσκονίσεις κτλ.Εκτός κι αν σφουγγαρίζεις 4 φορές το πάτωμα για να είσαι ευχαριστημένη πχ και γενικά κάνεις το ίδιο και το ίδιο χωρίς να υπάρχει λόγος.
Όντως δε είμαι φυσιολογικό αλλά όχι και αρρωστη.προς θεού .κατά πάσα πιθανότητα ανήκει αυτό που σου συμβαίνει στο φάσμα των ψυχαναγκαστικων διαταραχών και είναι από τα πιο νορμάλ ας το πούμε λαϊκά 'τικ' που έχει και ο υγιής πληθυσμός .εγώ στο παρελθόν είχα θέμα με το να τσεκαρω επανελλημενα το σπίτι πριν φύγω .ηγησου εσύ αυτού .ηγουμαι πια κ εγώ όσο μπορώ .
Scroll to top icon