ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2018 | 10:26

.

Βαρέθηκα να μη με προσέχει και να περιμένω τον κάθε τυχαίο να μου πει μια καλή κουβέντα για να νιώσω γυναίκα. Αυτός έφταιξε αν το χρειαζόμουν να φλερτάρω άφησε κενά. Με ήθελε και νοικοκυρά και εργαζόμενη και φτιαγμένη πάντα και καλοδιάθετη δεν είμαι μηχάνημα άνθρωπος είμαι. Πότε με πήρε τελευταία φορά αγκαλιά, να μου δώσει ένα χάδι; Μόνο όταν κάναμε έρωτα με άγγιζε, έχω ανάγκη να μου κρατάει κάποιος το χέρι και να με αγαπάει κάποιον να με ακούει και να μιλάμε σαν άνθρωποι. Είμαι γυναίκα είμαι νέα ακόμη θέλω να ζήσω να νιώσω τον έρωτα, τι έκανε για αυτό; Του μιλούσα για αγάπη και καταλάβαινε σεξ, ναι είχαμε υπέροχο σεξ το σώμα μου χόρτασε οργασμούς μαζί του αλλά μέχρι εκεί. Αρρώστησε η ψυχή μου με είδε να κλαίω και με είπε αχάριστη και κακομαθημένη. Δε δούλευα και κρατούσα και το σπίτι; Έτσι κάνουν οι κακομαθημένες; Και εκείνος δούλευε αλλά όταν ερχόταν σπίτι καθόταν και ξεκουραζόταν εγώ είχα τόσα πράγματα να κάνω και όταν καμιά φορά δεν είχα όρεξη για σεξ μου έλεγε πως το χρειάζεται ενώ δεν έκανε τίποτε για να είμαι και εγώ λίγο ξεκούραστη. Να κάνει κάτι για να μου δείξει πως με θέλει να ασχοληθεί μαζί μου. Του είχα προτείνει να πάρουμε γυναίκα να καθαρίζει αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει χρήματα έλεγε πως πρέπει να κάνουμε οικονομία. Ας κάνει όσο οικονομία θέλει εγώ έφυγα ως εδώ ήταν. Πήγαινε για ψώνια κατέβαζε τα σκουπίδια το θεωρούσε πολύ ενώ εγώ παιδευόμουν με όλα τα υπόλοιπα. Βρήκα κάποιον που με αγαπάει και με προσέχει και με κατηγορεί λέει πως τον εξαπάτησα και πως ο άλλος είναι αλήτης και θα το μετανιώσω. Δεν θα μετανιώσω ποτέ παίρνω αγάπη και τρυφερότητα και αν δεν κρατήσει θα έχω να το θυμάμαι από αυτόν τι να θυμηθώ; Τώρα λέει πως αν γυρίσω θα πληρώσει καθαρίστρια και θα αλλάξει προς το καλύτερο αλλά είναι πολύ αργά ας τα κάνει για την επόμενη εγώ τελείωσα μαζί του.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σου εύχομαι να βρεις την ηρεμία σου, τη χαρά σου, το γέλιο σου ξανά. Το τέλος που έδωσες σε αυτή τη σχέση είναι κάτι που θα πρέπει να νιώθεις περήφανη για αυτό, πόσες και πόσες κοπέλες παραμένουν σε τελειωμένες σχέσεις για χρόνια, από φόβο, από ανασφάλεια. Μπράβο σου, απλά να θυμάσαι να μη γυρίσεις ποτέ πίσω. Ό,τι και να σου πει, όσο κι αν σου λείψει, όσο κι αν φαίνεται να προσπαθεί να σε κρατήσει, μην λυγίσεις. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει πάλι τις ίδιες συνήθειες. Καλή σου τύχη!
Scroll to top icon