ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2018 | 10:31

Ελεος

Ο φιλος μου οδηγαει συνεχεια το αμαξι μου ..εκεινος δεν εχει.εγω επειδη ειμαι αρκετα υποχωρητικη το δινω..ομως εκμευριζομαι πολυ..συνεχεια θελει να το εχει αυτος. Οταν παω να κανω κίνηση οτι θα το παρω εγω αυτος αντιδρα ασχημα και μου λεει "τιιιι?δεν υπάρχει περιπτωση".και τις προαλλες κορναρε σε δυο κοριτσια ενω ημουν μεσα εγω. Και δεν ειπα τιποτα εκεινη τη στιγμη.μετα ομως τον εκραξα και μου ειπε οτι το έκανε γιατι ξερει οτι πειραζομαι και ηθελε να μου κάνει πλακα... τι σημαινει αυτο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα εκραγώ με αυτά που διαβάζω. Είναι γάιδαρος γιατί επιμένει να έχει το πάνω χέρι και αν ήταν ευγενικός και συνεννοήσιμος θα έπρεπε να πάριε το μήνυμα οτι θες να οδηγήσεις το αμάξι ΣΟΥ και να πει και ευχαριστώ που τον αφήνεις. Όχι απλά στο παίρνει απ τα χέρια, κορνάρει και σε κοπέλες μπροστά σου..Όχι απλά δε σε σέβεται, δε σέβεται και τις άλλες γυναίκες που παρενοχλεί στο δρόμο. Το ξέρω οτι αν είσαι υποχωρητική δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να επιβληθείς, όχι για να οδηγείς το αμάξι σου μόνο, αλλά γιατί τα άτομα που επιμένουν τόσο βασίζονται στο οτι δεν μπορείς να πεις οχι, το διακρίνουν και το εκμεταλλεύονται. Σήμερα είναι γκόμενος, αύριο θα είναι αφεντικό και πάει λέγοντας. Πάντως ο τυπάς δε φαίνεται να σε υπολογίζει.
Ότι κάνει όλες αυτές τις καφρίλες, γιατί του το επιτρέπεις. Στο αυτοκίνητο, θα έπρεπε να ακουμπά μόνο το οπίσθιο του, στη θέση του συνοδηγού. Και αυτό που θα έπρεπε να πειράζει εσένα, είναι το "πειραγμένο" του μυαλό. Ειλικρινά ρε κορίτσια. Διαθέτετε έστω και ίχνος κοινής λογικής; Ένστικτο αυτοσυντήρησης; Όχι;Σας έχει φοβηθεί το μάτι μου πια!
Scroll to top icon