ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2018 | 13:49

Μια γνωστή

Προσέχω τον εαυτό μου εκείνη όχι. Κάνω αποτρίχωση τακτικά παντού όπου επιβάλλεται. Εκείνη λέει μόνο στα πόδια. Βάφομαι, όχι σαν καρνάβαλος αλλά έτσι ώστε να είμαι όμορφη και περιποιημένη. Εκείνη δεν την έχω δει βαμμένη ούτε τα βράδια που συναντιόμαστε για φαγητό. Ντύνομαι κομψά και θηλυκά, εκείνη με ότι την βολεύει, συνήθως τζιν και πουκάμισο ή απλά μπλουζάκι. Δεν φοράει γόβες, όλοι οι άντρες που ξέρω τους αρέσει να φοράνε ψηλοτάκουνες γόβες οι γυναίκες. Τα μαλλιά της χωρίς στυλ κρέμονται σπαστά μέχρι τους ώμους, τα δικά μου τα ισιώνω κάθε μέρα. Τα νύχια της κοντά κομμένα και άβαφα δεν κάνει απολύτως τίποτε για να περιποιηθεί τον εαυτό της και είναι 43 χρονών. Την λες και κοντή και έχει το λιγότερο 10 κιλά πάνω από το κανονικό ίσως και περισσότερα. Εγώ είμαι πάντα στα κιλά μου και έχω ύψος 1,71. Καθόμαστε να φάμε και παραγγέλνει ότι της έρθει ανάλογα την όρεξη και τρώει συνήθως πολύ και παχυντικά. Θα πάρει οπωσδήποτε τηγανητές πατάτες με κρέας θα φάει ψωμί και θα πάρει και ορεκτικό λαδερό. Μαντέψτε ποια φλερτάρουν περισσότερο οι αξιόλογοι άντρες. Κάτι κάνω λάθος δεν μπορεί. Ο άντρας που είχα βάλει στο μάτι της ζήτησε ραντεβού ενώ του είχα δώσει με χίλιους τρόπους το πράσινο φως μέχρι και το τηλέφωνό μου του έδωσα.Μήπως πρέπει να παρατήσω τον εαυτό μου και να παχύνω για να φλερτάρει κι εμένα κάποιος της προκοπής; Είμαι 5 χρόνια νεότερη ωραία ψηλή λεπτή και περιποιημένη, τι θέλουν επιτέλους οι άντρες ας μας το πουν. Αυτός είναι πιο ωραίος από εκείνη με εμένα ταιριάζει αντικειμενικά.
17
 
 
 
 
σχόλια
Βλέμμα. Χαρακτήρας. Γοητεία.Για μακροχρόνια σχέση, είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα με το άλλο άτομο. Η αυθόρμητη συμπεριφορά του ενός να μην καταπιέζει (υπερβολικά) τον άλλο. Ας πιαστώ από το παράδειγμα σου με το φαγητό. Προσωπικά δεν μπορώ υστερικές συμπεριφορές σ' αυτό το θέμα, π.χ. να θέλει να με κάνει βίγκαν ή βετζετέριαν, ούτε τη διαφορά θέλω να μάθω όταν βαριέμαι ή όταν πεινάω, ή εάν παραγγείλουμε ποικιλία και "αναγκαστώ" να την φάω μόνος μου (επειδή προσέχει την σιλουέτα της), μη μετράει τις μπουκιές μου, ας με αφήσει να το απολαύσω και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καούν οι θερμίδες. Αγχώθηκα διαβάζοντας το κείμενο σου!
Οτι θα σε αφηναμε να φας τη ποικιλια μονος σου...Με αυτα που λες με "αναγκαζεις" να παραγγειλω μια δικη μου...Εξ.συμφωνω με το πρωτο σχολιο(βλεπε τρουφ.)αν και για τρολλι μου μοιαζεις...
Κάποιες φορές όταν βλέπω συγκεκριμένα άτομα έξω έχω την εντύπωση οτι σκέφτονται όλη την ώρα την εμφάνισή τους. Έχει τύχει κι εγώ να έχω βαφτεί πολύ ωραία κάποιες φορές και να έχω διαλέξει τα ρούχα μου κλπ και να επικεντρώνομαι τόσο στο ντύσιμο που μου βγαίνει μια ξινίλα ή νιώθω οτι αν κουνήσω τα μαλλιά μου θα χαλάσουν. Και αυτές τις φορές δεν περνάω ωραία. Μου δίνεις τέτοια εντύπωση απο το κείμενο. Καλά κάνεις που περιποιείσαι και φροντίζεις την εμφάνιση, αλλά γιατί τόσο θάψιμο στη φίλη σου? Δεν μπορείς να μη συγκρίνεσαι τόσο? Πρέπει να τα έχεις όλα καλύτερα? Ακόμα και να τα έχεις όλα καλύτερα, τόσο σημαντικό είναι? Συν οτι μη βάζεις όλος τους άντρες σε μια κατηγορία, δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια γούστα , παίζει και η χημεία ρόλο, ακόμα και μοντέλο να μην είναι η φίλη μπορεί να γοήτευσε κάποιον. Μπορεί να γοήτευσες κάποιον άλλο εσύ. Λογικά είσαι εμφανίσμη, αλλά ακόμα και ο Brad Pitt δεν αρέσει σε όλους. Γιατί δεν μπορείς να αποδεχτείς οτι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους?
Αν έχεις τέτοιες φίλες, τι να τους κάνεις τους εχθρούς...ούτε μια καλή κουβέντα για τη φίλη σου δεν είπες.Εγώ πάντως αν δεν ανέφερες την ηλικία θα έλεγα οτι είσαι 20 χρονών με αυτά που έγραψες. Μήπως έχεις γενικά συμπεριφορά 20χρονου και τους ξενερώνεις με το καλημέρα σας; Γιατί ωραία η ομορφιά και η περιποίηση, αλλά οι άντρες (και δη οι αξιόλογοι) μπορούν να δούν και πέρα απ'αυτό.
Εγώ απορώ μαζί με την εξομολογουμενη και πέστε να με φάτε. Σίγουρα αν μια γυναίκα ειναι χαλαρή και χωρίς κομπλεξ κτλ κτλ κερδίζει τις εντυπώσεις. Αλλά αυτό γίνεται αφού έχει κερδηθεί η πρώτη εντύπωση (εξωτερικη εμφανιση) που όπως και να το κάνουμε είναι το οπτικό. Τα πρώτα βλέμματα. Απορώ που φλερτάρουν την φίλη της και όχι εκείνη. Συμφωνώ πως σε μια παρέα ατόμων που βγαίνουν πάνω απο μια φορά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάποιον πέρα απο την εξωτερική εμφάνιση. Απορώ με αυτο που λέει αλλά ταυτόχρονα χαιρομαι που υπάρχουν ακόμα άντρες που κοιταν πέρα από την εμφάνιση!
Το λέω γιατί έχω δει 9/10 άντρες να χαζεύουν και να την πέφτουν σε μια όπως περιγράφεται η κοπέλα της εξομολογησης, και 1/10 να βρεθεί να εκτιμήσει όλα αυτά που φαίνεται να εχει η φιλη της.. Μου κάνει εντύπωση αλλά είναι κάτι πολύ αισιόδοξο αν όντως συμβαίνει και πραγματικά χαίρομαι!
Ισως μιλαει για ατομα που ειναι στο γενικοτερο πλαισιο κοινης παρεας γνωστων. Δευτερον μπορει να μενουν σε μια σχετικα μικρη κοινωνια που ο ενας μιλαει για τον αλλον και ετσι να ξερουν πραγματα ειτε κολακευτικα ειτε μη κολακευτικα και να κλινουν στην αλλη κοπελα. Ενα ακομα σεναριο θα μπορουσε να ειναι πως αυτη η γυναικα ειναι πιο ομορφη απο οτι μας περιγραφει η εξομολογουμενη καθως εντοπιζουμε σημαδια υποβιβασμου. Τελος, ισως οταν καποιος τις προσεγγισει αν συνειδητοποιησει πως η οχι τοσο εντυπωσιακη γυναικα εχει πιο αυθεντικες και φιλικες κινησεις προς τον αλλον πολυ πιθανο ο αλλος να γοητευτει και να αλλαξει αποψη για το ποια θα προσεγγισε. Βεβαιως σε ολα αυτα αφαιρουμε το γεγονος πως πολλες φορες η ανασφαλεια και το γεγονος πως ενας ανθρωπος κοιταει συνεχως γυρω του μα και στον εαυτο πως ειναι, πως μοιαζει και αν ειναι καλυτερη απο την εκαστοτε φιλη αυτα φαινονται.
Υπάρχει κάτι που λέγεται "γοητεία". Την γοητεία την αποπνέεις, βγαίνει από μέσα σου. Δε χρειάζεται κόπο, ούτε βαψίματα, ούτε γόβες, ούτε ισιώματα και τρέσες, ούτε επιτιδευμένες συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν να σε κάνουν "με το ζόρι" πιο ελκυστική στο άλλο φύλο. Η γυναίκα που αναφέρεις έχει κάτι που δεν μπορείς να το φτιάξεις με τα πιο πάνω, έχει αυτοπεποίθηση, έχει γοητεία. Εκεί είναι η διαφορά σας, λοιπόν..
Αν δεν είσαι ένα καλό τρολ, Φανταζομαι πως θέλουν αρκετοί άνδρες μυαλό, τη στοιχειώδη καλή συμπεριφορά και την αυθεντικότητα. Περαιτέρω ανάλυση νομίζω περιττή.
Με μια πρώτη ανάγνωση, η εξομολόγηση μου έκανε και εμένα για τρολιά. Και μάλιστα γραμμένη από άντρα τρολ.Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που μπορώ να πω στο φίλτατο τρολ είναι ότι ότι και να λέει, όπως και να το εκφράζει, η γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της, πρωτίστως για τον εαυτό της. Όλοι οι υπόλοιποι, κάθε φύλου, έρχεστε μετά.
Τι θέλουν οι άντρες; Να είσαι λίγότερο υστέρω με τα πάντα!Κι εγώ, αν ήμουν άντρας, έτσι όπως την περιέγραψες, σε εκείνη θα την έπεφτα.Το απλό, το ό,τι είναι από τη φύση, χωρίς ένα σκασμό φτιασίδια, να τρώει και την τηγανητή πατάτα και τη μπριζόλα, άμα λάχει και να 'ναι και μια χαρά ανοιχτός και ακομπλεξάριστος άνθρωπος!
Scroll to top icon