ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2018 | 15:39

Μάλλον τέλος.

Έμαθα πως με κεράτωσε. Κάτι έσπασε μέσα μου δεν την βλέπω όπως πριν. Λέγαμε να μείνουμε μαζί τώρα δεν το θέλω ούτε σκέφτομαι πλέον γάμο και της το είπα. Μετά από κλάματα συγγνώμες και πέρα δώθε της είπα να συνεχίσουμε και όπου μας βγάλει, να δούμε αν διορθώνεται το κακό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να της ξαναδείξω εμπιστοσύνη πιστεύω πως το γυαλί ράγισε οριστικά. Μιλήσαμε της ζήτησα να κάνει εξετάσεις και αντέδρασε πολύ άσχημα. Με κάνει έξω φρενών που προσβλήθηκε επειδή θέλω να κάνει εξετάσεις. Δεν έχει το δικαίωμα να θίγεται, γιατί αρνείται να κάνει; Πριν από λίγο καιρό ένας φίλος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του λόγω μιας ξεπέτας κόλλησε και την κοπέλα του και τρέχει και δεν φτάνει και αυτή. Αυτά τα γνωρίζει η σύντροφός μου πολλές φορές τα έχουμε συζητήσει, μου είπε πως χρησιμοποίησαν προφυλακτικό με τον τύπο αλλά δεν έχω λόγο να την πιστέψω. Δεν μπορώ να ξεφτιλιστώ τελείως και να αρχίσω να την ρωτάω διάφορα δεν θέλω να ξέρω πως το κάνανε. Άλλωστε το προφυλακτικό δεν προφυλάσσει εκατό τοις εκατό. Θέλω να κάνει εξετάσεις για να αποκλείσουμε πως κόλλησε κάτι αλλιώς δεν θέλω να κάνουμε έρωτα. Νομίζω πως δεν είναι σε θέση να το παίζει θιγμένη αυτό για μένα δείχνει θράσος και τα κάνει όλα χειρότερα. Εμείς κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό, εκείνη παίρνει το χάπι αλλά τώρα άλλαξαν όλα. Πήγε με άλλον αυτό δεν μπορούσα να το εμποδίσω αλλά αυτό που μπορώ είναι να προφυλάξω τον εαυτό μου από περαιτέρω συνέπειες και θα το κάνω ή θα χωρίσω, τόσο μαλάκας δεν είμαι να ρισκάρω να τρέχω για θεραπείες. Ή θα κάνει εξετάσεις ή τελειώσαμε, πλέον και ένα παιδάκι γνωρίζει πως ένα προφυλακτικό δεν φτάνει για να προστατευτείς από τα διάφορα νοσήματα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, κάθισες καθόλου να σκεφτείς τί την οδήγησε στο να πάει με άλλον και αν υπάρχουν (που θα υπάρχουν) τα δικά σου λάθη ?101 λόγους μπορεί είχε για ψάξου λίγο https://www.youtube.com/watch?v=gkLqDI1E7ec
Δεν αξίζει. Σιγουρα μπορείς και καλύτερα. Σκέψου πως όσο εσύ μένεις μαζί της, κάπου υπάρχει μια κοπέλα ελέυθερη, που αν ήσασταν μαζι δεν θα σε κεράτωνε ποτέ και θα σε θαυμαζε και θα σε αγάπαγε τόσο που θα της ήταν αδυνατον να δει αλλον αντρα ερωτικά. Αυτό σου αξίζει. Μην κολλάς τοσο στις εξετάσεις αλλά στο γεγονος πως σε κερατωσε. Γυναικα που κερατωνει δεν ειναι ερωτευμενη. Η δικιά σου βολεμένη είναι... Της δίνεις σιγουρια και ασφαλεια και στενοχωριέται που χάνει αυτό, όχι που χάνει εσένα. Φυγε. Ιδιως οταν λες οτι ξενερωσες ειναι ωρα.
Και θα κάνεις έρωτα με μία γυναίκα που ενώ ήσασταν μαζί, την χάϊδευε, την φιλούσε και την πασπάτευε άλλος; Αυτή είναι η αξία που δίνεις στον εαυτό σου; Τελείωνέ το. Αφού είναι ολοφάνερο δεν την έχειςσυγχωρέσει.
Θέλεις ειλικρινά να συνεχίσεις? Μήπως όλη αυτή η επιμονή για εξετάσεις είναι ένας τρόπος να την εκδικηθείς ? Μια ευκαιρία να την υποτιμήσεις και να της δείξεις ότι τίποτα δεν έρχεται χωρίς συνέπειες?
Αν δε δέχεται να κάνει εξετάσεις σημαίνει ότι είναι πολύ εγωίστρια κι αδιάφορη απέναντι σου. Ακόμα και να πηρε προφυλάξεις και να μην κόλλησε τίποτα, αυτές τις εξετάσεις θα τις κάνει περισσότερο για 'σένα.
Scroll to top icon