ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2018 | 04:26

Δεν είμαστε πορνοστάρ!!

Πότε επιτέλους θα το καταλάβουν αυτό οι άντρες; Πότε θα σταματήσουν να μας ζητάνε πράγματα που σιχαινόμαστε να κάνουμε;; Οι πορνοστάρ τα κάνουν γιατί είναι η δουλειά τους και πληρώνονται για αυτά. Εμείς γιατί να τα κάνουμε; Μόνο επειδή φτιάχνονται αυτοί;; Παρεμπιπτόντως να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή να ενημερώνουν τον κόσμο για τα ΣΜΝ κάπου το χάσαμε τελείως όμως!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Μαλλον δεν ξερεις μαλλον πως γυριζονταν οι τσόντες προ βιαγκρα και λοιπών στυτικών φαρμάκων (δες το boogie nights ή καποιο ντοκιμαντερ)Μετα το βιαγκρα κλπ σε εναν νεο ανδρα απλά δεν πεφτει.
Καλε το ξερω.Απλως ηθελα να τονισω οτι το σεξ στις ερωτικες ταινιες ειναι εξανιδικευμενο και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα πολλε φορες, αλλα οι αντρες επιλεγουν οτι τους συμφερει απο αυτες...
αν δεν ζητήσεις πώς θα λάβεις ? άσε τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου να ζητάνε κ να επιδιώκουν τα θέλω τους στο κρεβάτι ? πώς αλλιώς θα γίνει το καλό κρεβάτι ?στην τελική speak for your self !
Scroll to top icon