ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2018 | 11:51

Ερωτας ή σεξ?

Γνωριζομαστε ξεκιναμε κατι που δεν το ονομασαμε ποτε...μου λεει στην πορεια πως πριν ξεκινησουμε μαζι εκανε σεξ με αλλες αλλα τωρα δεν θελει και κανει μονο μαζι μου...μου λεει πως δεν με βλεπει απλα μονο για αυτο και εχει συναισθηματα παρολα αυτα δεν μου ανοιγεται καθολου και το πιο περιεργο ειναι πως δεν προσπαθει να με μαθει!βαζει τοιχο αναμεσα μας περα απο καποιες φορες που με εχει αγκαλιασει και περα απο τις φορες που εχουμε κοιμηθει μαζι και με εχει αγκαλια!ξερω πως αντιμετωπιζει καποια προσωπικα του προβληματα και του δινω χωρο αλλα δεν καταλαβαινω αν αξιζει να περιμενω η απλα χανω τον χρονο μου και στο τελος θα πληγωθω!ξερω πως εμφανησιακα του αρεσω παρα πολυ και οτι με εκτιμαει σαν ατομο και οτι ταιριαζουμε στο σεξουαλικο κομματι αλλα δεν θελει να προχωρησει στο να με μαθει καλυτερα!αν το προχωρουσε στο να με μαθει κ παλι δεν ηθελε σχεση μαζι μου τουλαχιστον θα καταλαβαινα πως κατι τον χαλαει στον χαρακτηρα μου..οταν του ειχα πει καποια στιγμη πως ειναι απομακρος μου ειχε απαντησει πως το κανει επιτηδες για να μην δενομαστε..1 φορα μονο μου ανοιχτηκε για τα θεματα που αντιμετωπιζει και αυτο γιατι ειχα στεναχωρηθει για το πως ειμαστε κ το καταλαβε..δεν μου εχει ξανασυμβει καποια παρομοια κατασταση για αυτο ρωταω εσας πως το βλεπετε κ αν εχετε αντιστοιχη εμπειρια πως κατεληξε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεθούν και να ανοιχτούν. Άλλοι πάλι, χρησιμοποιούν δικαιολογίες για να μην το κάνουν.Το ένστικτό σου τι σου λέει; Μπορείς να τον εμπιστευτείς; Και αν ναι, πόσο διατίθεσαι να περιμένεις για να σου δώσει κάτι παραπάνω;Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου και πρέπει να απαντήσεις ειλικρινά.Τελικά, αν δε σε καλύπτει αυτό που έχετε, θα χρειαστεί να προχωρήσεις παρακάτω.
Scroll to top icon