ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2018 | 23:45

Άκουσα τελικά το Nosgoth.

Το είπε ωμά, αλλά ωραία. Για να άργησε τόσο πολύ να απαντήσει, σίγουρα κάτι άλλο είχε να περνάει την ώρα της, ή να περνάει την ώρα του, πάνω κάτω το ίδιο κάνει. Άσε που διέγραψε την πολύ όμορφη περιγραφή του εαυτού τους, από το διαδικτυακό της προφίλ... Βιαστικό συμπέρασμά μου επίσης μάλλον, το ότι φαινότανε καλή κοπέλα, άλλωστε άλλο το είναι και άλλο το φαίνεσθαι, ακόμη και να μην έπεσα έξω, που το παθαίνω πολύ συχνά (να πέφτω έξω).Δεν της ζήτησα να μου εξηγήσει, ούτε τη ρώτησα, άλλωστε εκ πείρας, στις δικαιολογίες και στο να σε τουμπάρουν (όπως επίσης και να καλύπτονται), είναι μανούλες, οι αγαπημένες μας γυναίκες. Αυτό και, γενικά από ίντερνετ, πάντα ήταν Βατερλώ το "date".Ευχαριστώ όσους έδειξαν ενδιαφέρον, ιδίως τις πιο αισιόδοξες υπάρξεις! Όμως δυστυχώς, δεν πιστεύω σε θαύματα και όταν μου χαρίζουν γάιδαρο, τον κοιτάω στα δόντια. Και για να απαντήσω σε εκείνον που ρώτησε "γιατί όχι κάποια από τη γειτονιά μου και αντ' αυτού παλεύω από το ίντερνετ;"... Γιατί αν είχα αυτήν τη δυνατότητα, δεν θα πάλευα από το ίντερνετ. Άσε που η γειτονιά μου έχει μόνο παππούδια, μεσήλικες και παιδάκια (εγώ είμαι ακόμα νέος).Μου αρέσει η παρέα σας, φαίνεστε πολύ εντάξει άτομα... Μακάρι να υπήρχε τέτοιος κόσμος γύρω μου, στο μέρος που ζω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μην σε παίρνει από κάτω... τέτοιες γνωριμίες θα σου συμβούν ακόμη πολλές... όπως έχω ξαναπεί οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ριψοκίνδυνες, εν γνώσει σου παίρνεις το ρίσκο.Ηταν απλώς ένα άτομο που δεν άξιζε.Συμβαινουν κι αυτά.Πάντως έχω την εντύπωση ότι είσαι σχολιαστής εδώ και κάποιον έχω στο νου μου :Ρ αν και δε έχει σημασία.
Scroll to top icon