ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 23:12

Να πάω;

Από μια φίλη έμαθα ότι σε ένα ΚΞΓ ζητούν υπάλληλο. Στο φροντιστήριο γίνονται κυρίως γερμανικα, αγγλικά και νομίζω και γαλλικά. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω καμία από αυτές τις γλώσσες και γενικά καμία ξένη γλώσσα καλά. Μόνο αγγλικά και αυτά όχι και τόσο, αν και εχω το Lower. Να πάω να δώσω ένα βιογραφικό ή θα μου πουν γιατί ήρθες; Αν έχει κάποιος εμπειρία ας μπει στον κόπο να μου πει καθήκοντα και γενικά αν είναι απαραίτητο να μιλάς άπταιστα π.χ αγγλικά ή γερμανικά. Thank you guys!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν η θέση αφορά καθηγητή να μη στείλεις. Για να διδάξεις πρέπει να έχεις άδεια διδασκαλίας. Έχεις;Αν η θέση αφορά άλλο, τότε να στείλεις.
Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες. Τη θέση!Αν π.χ ζητούν καθαριστή/καθαρίστρια προφανώς δεν είναι απαραίτητο να μιλάς καν ελληνικά. Αν ζητούν γραμματέα, κάνε μια προσπάθεια. Αν ζητούν καθηγητή, άστο!
Scroll to top icon