ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2018 | 12:21

Περιεργη συμπεριφορα....

Δεν ξέρω μπορεί να σκέφτομαι παράλογα μπορεί κ όχι, εχω μια σχέση με καποιον που είναι 41 νομιζω οτι του αρεσουν κ οι άντρες,είχε πάει στο εξωτερικό για δουλειά γ καποιες μερες κ θα ξαναπαει για καποιους μήνες.Πάει σε ενα εστιατόριο που του ειχε προτείνει ενας συνάδελφος ο οποιος ηξερε τον ιδιοκτητη που ειναι ελληνας κ πηγαινε κ αυτος,κ καθεται αν κ μονος του εκει 3 με 4 ωρες κ απλα περιμενει τον ιδιοκτητη γ να μιλησουν κ καλα γ δουλειά δηλ να του δωσει προσφορα γ το φαγητο ή να του βρει σπιτια γιατι πρόκειται να πανε πολλα ατομα απο την εταιρεία του γιατι εχουν κλείσει μια δουλειά στην χώρα αυτη,εχουν επικοινωνια κ τωρα, πως ενας που απλα εχει ενα εστιατορειο μπαινει στην υποχρεωση αυτη να ψάξει γ καποιον που δεν ξέρει καποια πραγματα περα απο τον συμφερον που λεει, εμεις οταν βγαίνουμε εξω καθομαστε το πολύ 1 ωρα κ φεύγουμε. .περα απο αυτο το παράδειγμα η διαισθηση μου λεει οτι του αρεσει να φλερταρει κ με το αλλο φύλλο..
6
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά! Μπαίνετε που μπαίνετε στον κόπο να γράψετε ένα κείμενο, με το οποίο ζητάτε και συμβουλές αποπάνω. Μια σειρά στις σκέψεις σας, δεν μπορείτε να βάλετε;Όχι, έτσι όπως τα έγραψες και απ' όσα δέησα να καταλάβω, ο άνθρωπος δεν φαίνεται να είναι ομοφυλόφιλος. Επαγγελματίας φαίνεται να είναι, που ξεροσταλιάζει να πάρει δυο κουβέντες του ιδιοκτήτη, στα κενά αυτού, γιατί του έχουν θέσει έναν στόχο στη δουλειά του.Και το άλλο που (καραμπάμ) φαίνεται, είναι ότι εσύ είσαι ασυνάρτητη. Απ' αυτό και μόνο, χάνεις πόντους.
Ξέρεις τι πιστεύω φουρφουλάκι; Ότι από πριν είχε στο μυαλό της, και δεν μας αναφέρει λόγω ποιών γεγονότων, ότι στον σύντροφό της ίσως αρέσουν άτομα του ιδίου φύλου. Απλά το περιστατικό που περιγράφει είναι ένα παράδειγμα μέσω του οποίου η ίδια ψάχνει για την επιβεβαίωση των σκέψεων που κάνει για εκείνον.Αν ήθελε γνώμες,έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρη. Το γεγονός αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Έλα βρε Λιλίκα μου! :)Μα, γι' αυτό της λέω ότι έτσι ανακατεμένα που τα έγραψε, εγώ αυτά κατάλαβα.Αν βασίζεται όμως, μόνο σε αυτό το μεμονωμένο περιστατικό, καλά θα κάνει να αναδιπλωθεί.Είχαμε και μια άλλη τέτοια παθογενή περιπτωσάρα που κάθε τρεις και δύο ψιλοάλλαζε την εξομολόγηση της, όπου η κεντρική ιδέα ήταν ότι κάτι πονηρό έπαιζε μεταξύ του δικού της και του κολλητού του και κάπου πήγανε ένα Σ/Κ αυτοί οι δυο τους και δεν μιλάνε καθόλου γι' αυτό το Σ/Κ και να δεις που τα έχουνε.Παιδιά, υποψιάζεστε ότι σας απατά ο/η σύντροφος σας. Τα σημάδια υπάρχουν. Οι αποδείξεις υπάρχουν. Βρες, ταυτοποίησε, τακτοποίησε. Αυτό είναι το μότο!
Έχει γραφτεί τέτοια εξομολόγηση για Σ/Κ με εκδρομή δύο φίλων με πονηρό περιεχόμενο και την έχασα;! Κρίμα. .Θα ήθελα να πάρω μέρος στην λύση του μυστηρίου. .
Δεν είμαι σίγουρη οτι κατάλαβα...Ο άνθρωπος προσπαθεί να πιάσει πελάτη/πετύχει μεγάλη προσφορά για την εταιρεία του/ κλείσει δουλειά κι εσύ θεωρείς οτι φλερτάρει με τον άντρα ιδιοκτήτη του εστιατορίου γιατί κατά βάθος είναι gay; Άφωνη
Scroll to top icon