ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 18:16

Άσε μας ρε φίλε κοίτα τη μάπα σου στον καθρέφτη

Άντρες που γνωρίζω με άστατο ερωτικό παρελθόν πασχίζουν να γνωρίσουν γυναίκες που δεν έχουν ζήσει το ίδιο. Λες στον άλλον που σε έχει ρωτήσει αν γνωρίζεις καμία ελεύθερη πως ξέρεις την τάδε, και σου λέει με υποτίμηση αυτή δεν είναι που την έχει πάρει το μισό Γκάζι; Ναι ρε μαλάκα αυτή είναι, πιθανόν να έχει πάρει και εσένα και να το έχει ξεχάσει. Άντε ρε πηδάτε ότι κινείται και θέλετε να βρείτε και τη γυναίκα που δεν έχει πάρει το μισό Γκάζι στο τέλος. Χέσε μας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας μπορεί να ζητάει και να ψάχνει στην ζωή ότι θέλει. Και για όλους υπάρχει κάποιος που θα τους εκπληρώσει τα θέλω.Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου? Γιατί ζοριζεσαι? Εισαι η αστυνομια των γενετικών οργάνων?Τι κόμπλεξ είναι αυτό? Επειδή πήγες με το μισό γκάζι και δεν σε θέλει ο Μπάμπης? Μπορει ο Τάκης να σε θέλει. Μην κρίνεις για να μην κριθεις. Και όπως λέω για να ζοριζεσαι τόσο και να βγάζεις αφρούς από το στόμα η τον αγαπάς η τον ζηλεύεις αλλιώς δεν θα ασχολίοσουν.
Scroll to top icon