ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2018 | 13:55

Μηδέν αξιοπρέπεια.

Από το πρωί η μέρα μου είναι σκ@τά. Λες στην άλλη ότι θέλω να χωρίσουμε κι ότι υπήρξε αξιόλογη, όμως τα συναισθήματα είναι χλιαρά και ζητάει εξηγήσεις. Ορθό. Της εξήγησα και άρχισε να με βρίζει. Εντάξει ας πούμε ότι είχε ένα άλφα δίκιο. Το να πάει όμως να κλαίγεται στη μάνα μου και να με κράζει, αυτό θεωρείται ξεφτίλα. Είσαι "αξιόλογη" είπαμε;;; Άτομα κοντά στα 30 κιόλας.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μαλλον την κερατωσες και της το είπες. Ή κάτι εξίσου εξευτελιστικό γι' αυτήν.Και τα πρόλαβε στη μανούλα. Εσύ φταις, γιατι εσύ την ήξερες καλα τη γκόμενα κι ας πρόσεχες στο τι εξηγήσεις θα έλεγες, αφού δεν ήθελες να εκτεθείς.Ο πληγωμένος θα ανταποδώσει. Βρώμικα τις περισσότερες φορές.
Όταν ένας ανθρωπος σοκάρεται ή πονάει, αντιδρά με υπερβολικούς και συχνά "κατινίστικους" τρόπους. Δεν λέω ότι η συμπερίφορα της είναι σωστή, αλλά πίσω από αυτην κρύβεται πιθανότατ πόνος. Επομένως δείξει λίγη κατανόηση, στο κάτω κάτω έχετε μοιραστεί και κάποια πράγματα μαζί.
Το τι της είπες και το πως της το είπες δεν το ξέρουμε. Επίσης, τι σημαίνει "έγινε αξιολόγηση"; Όχι, να μην μιλήσει με τη μάνα σου! Εκτώς αν την πήρε η μανα σου και αν έγινε αυτό ίσως να δικαιούτο να σε κράξει, έστω και από νταλκά.
Scroll to top icon