ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2018 | 06:56

Φωτογραφίες

Όσοι έχετε παντρευτεί...ήσασταν ικανοποιημένοι όταν βλέπετε φώτο του γάμου σας; ή αν γυρίζατε το χρόνο πίσω θα αλλάζετε κάτι; Εγώ επειδή λόγω αύξησης κιλών νιώθω παχιά φοβάμαι ότι όλοι θα γελάσουν. Επειδή τελευταία ο γαμπρός είναι πιο αδύνατος δε νιώθω ρομαντικά να βγάλω τις ανάλογες φώτο...? κι εγώ και τους συγγενείς να μου λένε ότι είσαι χοντρούλα πρέπει κλειστό να είναι το νυφικό.. με αποτέλεσμα να τσακωνομαι και να ντρέπομαι. Υ.γ. 90 κιλά είμαι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ελα. Τα ειπαμε και στην αλλη εξομ. Οταν ποσταρεις δευτερη ειναι σαν να ψαρευεις απαντήσεις. Δεν εχει σημασία η ποσότητα τους. Προσπάθησε λίγο.Στο υπόσχομαι, αν δω τρίτη εξομ., θα βγαλω τον γνωστο και "πολυαγαπημένο" μου εαυτό. Ξερουν οι άλλοι σχολιαστές τι εννοώ.
να μην αγχώνεσαι για τις φωτογραφίες...έχεις ήδη πολλά στο μυαλό σου με τη διοργάνωση του γάμου...Εγώ παντρεύτηκα πέρυσι με παραπάνω κιλά γιατίδε μπήκα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα όπως λένε όλοι για εκείνη τη μέρα...να βάλεις ένα νυφικό που θα κριβει τυχόν ατελειες σου και θα αναδυκνειει τα ωραια σημεια σου...ο γαμος ειναι για εσενα και τον ανδρα σου οχι για το καθε ξεχασμενο συγγενη που θα ερθει μονο για να σχολιασει..εξαλου οι φωτογραφοι να ξέρεις κάνουν θαύματα με το φωτοσοπ..εμένα μου έκοψε μπράτσο που φαινόταν λίγο χοντρό..εξάλλου άμα νιώθεις καλά με το σώμα σου τι σε νοιάζει...Η ώρα η καλή...
Στις δικές μου φωτογραφίες είναι εμφανέστατα τα σημάδια της ψυχογενούς ανορεξίας. Εγώ όμως το μόνο που βλέπω είναι μια κοπέλα που έλαμπε από ευτυχία! Και ναι, επειδή ήμουν τόσο χαρούμενη, βγήκα κουκλάρα!!!! Όσο για τους συγγενείς, άστους να λένε. Κι εμένα μια θεία μου είπε λίγο πριν ξεκινήσω για την εκκλησία οτι μοιάζω με σαβανωμένο πτώμα. Αδιαφόρησα. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ.Οι συγγενείς πάντα έχουν μια κακία να πούνε (άλλος για τη νύφη, άλλος για το γαμπρό, την εκκλησία, το φαγητό κλπ) Γράψτους κανονικά. Η μέρα είναι δική σου και του άντρα σου. Η ώρα η καλή!
To μόνο που χρειάζονται οι φωτογραφίες σας είναι τα αυθόρμητα λαμπερά και πλατιά σας χαμόγελα!Η ουσία βρίσκεται στη γιορτή του δέσμευσης σας, όχι στο τι ευτράπελο θα πει το συγγενολόι, όχι στο τι θα φορέσεις, όχι στο ψάρι που απαιτεί να φάει η θρησκόληπτη θεία γιατί νηστεύει. Πάρε το φόρεμα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα, φτιάξε το μακιγιάζ που εσύ πιστεύεις ότι σε κολακεύει, προσκάλεσε τους ανθρώπους που θεωρείς ότι θα χαρούν με τη χαρά σου. Κάτι συγγενείς και προσκαλέσματα κοινωνικών υποχρεώσεων που θα παραβρεθούν γιατί έτσι πρέπει, βάλ' τους στο γενικό πλάνο, ως φόντο. Είναι άνευ σημασίας.Κάνε την ημέρα του γάμου σου αξέχαστη για εσάς τους δύο. Για κανέναν άλλον!Οι ώρες οι καλές! ;)
Scroll to top icon