ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2018 | 19:50

Απίστευτη συμπεριφορά

Ανοιχτηκα σε μια γνωστή μου κ της εκμηστηρευθηκα μια κατάσταση από την οποία βγήκα πριν από πολλά χρόνια (ναρκωτικά) κ η αντίδραση που εξελαβα εκ μέρους της πραγματικά με εξέπληξε. Άρχισε να μου λέει καλά δε μπορούσες να πεις όχι; ή φταίει το ότι δεν είχες κανέναν κάτι τέτοιες σαχλαμάρες που ενώ προσπαθούσα να της εξηγήσω πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αυτή το συνεχιζε πως η εξάρτηση δεν είναι δα κ τίποτα σπουδαίο. Με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Δεν περίμενα να μου πει μπράβο ούτε ο σκοπός μου που της τα είπα ήταν αυτός. Απλά για κάτι που δεν έχεις περάσει τουλάχιστον άκου τον άλλο που το βιωσε τι έχει να σου πει περί αυτού κ μη το παίζεις έξυπνος κ σκληρός για πράγματα που δε γνωρίζεις. Το μετάνιωσα που της το είπα κ το είπα κ στην ίδια κ συνεχιζε να αντιδρά άσχημα ότι σιγά κ τι έγινε που μου το είπες αδιαφορωντας να μάθει τι είναι αυτό που με ενόχλησε αν κ τόση ώρα της εξηγουσα. Εννοείται ότι θα κόψω κάθε παρτίδα μαζί της (είχαμε έρθει πολύ κοντά γι αυτό κι έκανα αυτό το άνοιγμα) κ θα κρατήσω μόνο τα τυπικά. Ουσιαστικά χαίρομαι όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα κ εντάσεις γιατί απλά ξεκαθαριζουν τα πράγματα κ διακρίνεις ποιοι αξίζουν να είναι στη ζωή σου κ ποιοι όχι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλά έκανες , αν κάποιος αντιδρά ασχημα στα λάθη του παρελθόντος τότε δεν αξίζει να είναι μέρος της ζωής μας . Έδωσες ένα γερό αγώνα σωματικό κ ψυχικό που ελάχιστοι τα καταφέρνουν , συνέχισε έτσι τη ζωή σου να παραμένεις δυνατή ;)
εντάξει, καταλαβαίνω το ξενέρωμα σου..βρήκες τοίχο..για μένα ουδείς τέλειος..αν σε κάθε ξενέρωμα, αποχαιρετάμε, μάλλον θα μείνουμε μόνοι μας στο τέλος.. αλλά στη τελική εσύ αποφασίζεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon