ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2018 | 16:31

Τα τελευταία φιλιά;

Την περασμένη Κυριακή έτρωγα με τον άντρα μου και την κόρη μου σε μία ταβέρνα παραδοσιακή οικογενειακή. Κάποια στιγμή στο διπλανό τεράστιο τραπέζι ήρθαν και κάθησαν τρεις γυναίκες μιας κάποιας ηλικίας. Το ντύσιμο τους και γενικά η συμπεριφορά τους έδειχναν ότι κάτι τις ένωνε. Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται και άλλες. Τα φιλιά και τα δάκρυα έδιναν και έπαιρναν. Πόσα χρόνια έλεγαν η μία στην άλλη. Μια από τις κυρίες μου ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση και πήρα το θάρρος να τη ρωτήσω τι συνάντηση είχαν. Ήταν νοσηλεύτριες και συναντιόντουσαν 50 χρόνια μετά την αποφοιτηση τους. Είχαν έρθει μεγάλες γυναίκες από όλη την Ελλάδα για αυτή τη συνάντηση. Φεύγοντας ο άντρας μου τους ευχήθηκε "κορίτσια και στα 100" γιατί πράγματι κορίτσια είχαν ξαναγίνει εκείνη τη στιγμή. "δε νομίζω αγόρι μου" του είπε μια από τις κυρίες. "δε νομίζω να ξαναβρεθούμε όλες μαζί ξανά. Τα τελευταία φιλιά είναι αυτά"
2
 
 
 
 
σχόλια
Δίκιο είχε η κυρία. Ξέρω ότι ο άνδρας σου ήθελε να τους ευχηθεί κάτι, αλλα αυτό που ευχήθηκε, εκτος από κάργα ευγενικό, ήταν και κάργα ανόητο.
Scroll to top icon