ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2018 | 21:18

ο γάμος μου διαλύθηκε

αυτό που μου συμβαίνει είναι από αυτά που λες οτι εμένα δεν θα μου συμβεί ποτέ!!! αφενός εδώ και ένα χρόνο κάνω υπερπροσπάθειες να σώσω τον μόλις 2 ετών γάμο μου (ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιο παιδί) δεδομένου ότι οι συγγενείς του συζύγου ποτέ δεν με ειδαν με καλό ματί , παρά μόνο ως τράπεζα και διεκπαιρεωτή των γραφειοκρατικών και λοιπών θεμάτων τους. συγκεκριμένα εδω και περίπου 8 μήνες δεν έχω πλέον καμία επαφή ή επικοινωνία μαζί τους και φαινομενικά ο σύζυγός μου με στηριξε σε αυτό και κατά κάποιο τρόπο πήρε το μέρος μου, αφετέρου επειδή υπηρχαν και κάποια άλλα προβλήματα υπήρχε σεξουαλική αδράνεια κυρίως από μεριάς μου, ωστόσο εδώ και επίσης 8 μήνες προσπαθώ με την βοήθεια ειδικού να ξεπεράσω ένα προσωπικό μου θέμα επ'αυτού ο δέ σύζυγος μου όχι μόνο δεν δείχνει κάποια τρυφερότητα ή κατανόηση , αλλά ειρωνεύεται και την επιλογή μου να ζητήσω βοήθεια από τρίτο εξειδικευμένο άνθρωπο. και τώρα συνειδητοποιώ ότι φλερτάρει απροκάλυπτα μέσω μηνυμάτων την ίδια μου την αδερφή, την οποία έχει φέρει σε πολυ δύσκολη ψυχολογική θέση , τον μπλόκαρε και με παρακαλεσε να μην τον αφήσω να την πλησιάσει ούτε στα 5 μέτρα επί λέξει, και με τον τρόπο του δειχνει εμένα ως αιτία της συμπεριφοράς του, μου λέει δε ότι το παλεύει. επειδή εγω δεν έχω αντιδράσει λόγω του σοκ που έχω υποστεί εδώ και 3 μέρες συνεχιζει την γαιδουρινή συμπεριφορά του απροκάλυπτα!!! οκ δεν εχω αντιδράσει όχι γιατί δεν θέλω να αντιδράσω, αλλά γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι έχει μουδιάσει ο εγκέφαλος μου και έχει παγωσει το άιμα μου!!! όλες μου οι προσπάθειες εντέλει δεν ήταν παρά μια ματαιοπονία και αυτό με πληγώνει περίσσότερο από όλα, διότι εν τέλει ξόδεψα χρόνο, ενέργεια και συναισθήματα σε έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε!!! ξόδεψα σημαντικά αποθέματα ψυχής μου στο κενό!!!ελπίζω να μην εχω αντιδικίες τουλάχιστον!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
To γεγονός ότι κρούει ερωτικά στον άμεσο συγγενικό σου κύκλο, εμένα μου δείχνει ότι δεν έχει τα κότσια να βάλει τέλος ο ίδιος στον γάμο σας και προσεγγίζει την αδελφή σου, για να το μάθεις και να το τελειώσεις εσύ. Όπως βλέπεις, γι' αυτόν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το τι ζημιά σας προκαλεί του είναι αδιάφορο.Κλασική τακτική σωβρακοχεζμένου δείγματος σερνικού.Αλλά και εσύ, χρυσή μου, δεν πας πίσω! Σοβαρά τώρα! Ακόμη το σκέφτεσαι;;;Σώσε, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, τη σχέση με την αδελφή σου! Αποθέματα, επενδύσεις, χρόνους, ενέργειες, τα βλέπεις μετά. Το ουσιώδες είναι να πετάξεις έξω απ' τη ζωή σου και την καθημερινότητα σου, τις "φύρες" που σου ροκανίζουν την ψυχούλα.
Εαν δεν τρολλαρεις,επρεπε να ειχες φυγει απο καιρο...Εισαι δυο χρονια παντρεμενη κ απο τον πρωτο χρονο ειχες προβληματα...Καλα αυτο με την αδερφη σου,μου γυρισε τα εντερα γιατι ο τυπος ειναι απλα εμετικος...Καπως ψυχραιμη σε βρισκω....Μια απορια εχω οταν διαβαζω τετοιες εξομολογησεις:Πριν παντρευτειτε ειχατε υπεροχους συντροφους κ ολως περιεργως μετα την κουλουρα αλλαξαν???Ειχατε δειγματα της μ@λ@κι@ς τους κ το παιζατε "μητερες Τερεζες"νομιζοντας οτι θα τους αλλαξετε???(Αναφερομαι στους γαμους που παρουσιαζουν τοσο νωρις προβληματα κ στα δυο φυλα)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon