ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2018 | 19:14

Χωρις αντικρυσμα

Ειμαι με ενα παιδι αλλα εχω κολλημα και τρελη αγαπη για τον πρωην μου ο οποιος δεν θέλει σχεση γιατι δινει οπως λεει προτεραιότητα στη δουλεια και δεν μπορει να δωσει σε εναν αλλο ανθρωπο. Εγω τον αγαπάω πολυ και δεν μπορω να σταματησω την επικοινωνια μας αυτη γιατι ελπιζω οτι θα αλλαξει. . Δεν υπαρχει ομως καποια διεξοδος. Επιστρεφει, παιρνει απο μενα αυτο που θελει ( you know) και εξαφανιζεται και με αδειαζει.φυσικα δν με αγαπαει ειναι μονοπλευρο το ολο θεμα .αλλα πειτε μου αν εχετε βρεθει στη θεση μου Πώς αντιμετωπίσατε μια τετοια κατάσταση? Πώς γλίτωνω και παύω να τον σκεφτομαι? .....καψουρα φουλ ακομα... αλλα που καταληγει ολο αυτο?
6
 
 
 
 
σχόλια
Όσα κάνουμε εμείς οι ανθρωποι όσο και να μην το παραδεχόμαστε είναι για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Σχεσεις καριέρες τα πάντα. Αν λοιπόν ο πρώην σου εβρισκε σε έσενα μεγάλη αξία θα σε ήθελε δίπλα του γιατι θα εκανες την ζωή του πιο όμορφη και επομένως πιο εύκολη. Αυτην την καραμέλα "κοτάω την καριέρα μου " μην την χαύεις. Απαξ και κάποιος ερωτευτεί και αγαπήσει, θα σε θέλει σε όλα κοντά του, στις επιτυχίες , στις δυσκολίες στα πάντα. Ότι φτιάχνει, θα το φτιαχνει για να το απολαύσετε μαζί. Δεν θα σε θεωρεί εμποδιο ,αλλα στηριγμα, εμπνευση και κινητηριο δυναμη. Αυτα ισχυουν για ΟΛΟΥΣ και ας τα λένε διαφορετικα ότι δηλαδη δεν θελουν σχεση κλπ κλπ, γιατι ο ερωτας δεν κάνει εξαιρέσεις και φερεται σε όλους το ίδιο. Ο πρωην σου λοιπόν , απλά δεν σε θελει. Καλύπτεις μονο τις σεξουαλικες του αναγκες μια στο τοσο. Οταν βρει καποια που θα θελει θα παψει και αυτο. Ποναει αλλα πρεπει να το αποδεχτεις. Οσο για το παιδι που ειστε τωρα, θα μπορουσε να ειναι πολυ αξιολογο ατομο αλλα επειδη είσαι κολλημενη να μην το βλεπεις καθαρα. Καλη τυχη!
πω,πω αυτά τα βαρετά και δακρύβρεχτα "ναι αλλά δεν σέβεσαι την σχέση σου" δεν τα αντέχω... Οι άνθρωποι είναι ζώα και όπως όλα τα ζώα είναι πολυγαμικοί. Επίσης έχουν πάθη! Ίντα να κάνουμε δηλαδή; Ζήσε το πάθος σου κορίτσι μου, μέχρι να καταλάβεις και να γίνει λάθος!
Εγώ απορώ με άτομα σαν και εσάς που μπορείτε φιλάτε και κοιτάτε στα μάτια τη σχέση σας, δεν μιλάμε για μια σχέση μιας νυχτας που λέει ο λόγος. Οποία κοροϊδία σου δίνει ο πρώην παρόμοια δίνεις στην τωρινή σου σχέση.
Scroll to top icon