ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2018 | 02:35

Με αφορμή "δέσμευση και φλερτ"

Με αφορμή την εξομολόγηση με αυτό τον τίτλο θέλω να πω πως γνωρίζω ωραίους και γοητευτικούς ανθρώπους παντρεμένους άντρες και γυναίκες οι οποίοι όπως λέει και η άλλη εξομολόγηση δεν είναι δεκτικοί και έτσι με τον τρόπο τους απαγορεύουν στους άλλους να τους φλερτάρουν. Γενικά το φλερτ προϋποθέτει δεκτικότητα και ανοιχτή διάθεση. Όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει, δεν τον φλερτάρουν. Έχει να κάνει με τη γλώσσα του σώματος η οποία λέει πολλά, όποιος δε θέλει να φλερτάρει στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να βάλει φρένο σε άλλους, απλά δεν τον πλησιάζουν. Για τους πιο επίμονους και τις επίμονες φτάνουν δυο ξεκάθαρα λόγια. Προσωπικά δεν διάβασα καμία εξομολόγηση που να ισχυρίζεται πως οι δεσμευμένοι πολιορκούνται περισσότερο. Αλλά μπορεί να μην τις είδα, και έχω να πω πως συμβαίνει το ίδιο όπως με τις γυναίκες που ισχυρίζονται πως τους την πέφτουν επίμονα παντρεμένοι. Τους την πέφτουν επίμονα επειδή τους αρέσει και το επιτρέπουν. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τους δεσμευμένους, αν όντως το ισχυρίζονται.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ευγένεια και ο φιλικός τόνος μπορεί να παρερμηνευτεί αλλά η αλήθεια είναι ότι στενό μαρκάρισμα -σπάνια-θα γίνει. Βασικά, όταν είσαι αποχαυνωμένος με την καλή έννοια με τον αγαπημένο σου, νομίζω ότι είσαι τόσο στην κοσμάρα σου που δεν ασχολείσαι να καταλάβεις αν τελικά στην πέφτει άλλος. Αλλά άσχετα με το πόσο φλερτάρουν κάποιον, το θέμα είναι ότι η απιστία είναι θέμα ατόμου κι όχι πειρασμών. Απλά το τι άτομο είσαι, φαίνεται ότι υπάρχουν πειρασμοί. Κι αν αφήνεσαι στο βαθμό να γοητευείς και να έχεις τριβή τέτοιου είδους που καταλήγεις να θες μαζί με την Κική και την Κοκό, σίγουρα είναι επιλογή σου κι όχι η μοίρα του μοιραίου και της μοιραίας.
Scroll to top icon