ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2018 | 08:06

Πόσο επιτρέπεται να κοστίζει ένα καλό άρωμα σε συσκευασία 200ml;

Είμαι 41 και είναι 43, δικαιολογείται να μένει άφωνος επειδή ανακαλύπτει στην ηλικία του πως ένα καλό γυναικείο άρωμα σε μεγάλο μπουκάλι των 200ml κοστίζει 200 ευρώ; Το ξέρω πως είναι απαγορευτικό ποσό για πάρα πολλούς ανθρώπους σήμερα απλά ρωτάω αν ένας άντρας 43 χρονών που έχει κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή του και η οικονομική του κατάσταση είναι καλή, επιτρέπεται να έχει πλήρη άγνοια για το πόσο κοστίζει ένα καλό άρωμα. Αν είχε πάρει ποτέ του για γυναίκα άρωμα θα ήξερε πως αυτή είναι η τιμή. Αν συνήθιζε να αγοράζει 100ml πάλι θα το ήξερε γιατί στα 100ml η τιμή είναι περίπου 110 ευρώ και ούτω καθεξής. Δεν του ζήτησα να μου το πάρει, μόνη μου το αγόρασα με ρώτησε πόσο το πλήρωσα και όταν του είπα είδα πως σοκαρίστηκε. Τι σημαίνει αυτό; Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να είναι τόσο άσχετος, πως γίνεται να μην έχει ιδέα και να θεωρεί αυτό το ποσό αστρονομικό; Αυτές είναι οι τιμές στα καλά αρώματα δεν είναι πως εγώ έψαξα και βρήκα το ακριβότερο της αγοράς.
12
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είμαστε καλά λέω εγώ. Προσωπικά σιγά μην έδινα 200€ για ένα άρωμα. Με αυτά τα λεφτά ψωνίζεις και άλλα πράματα ειδικά στις εκπτώσεις και βγαίνεις κερδισμένος/η. Θεωρώ φαντασμένους όχι αυτούς που αγοράζουν άρωμα διακοσίων ευρώ, αλλά αυτούς που το βροντοφωνάζουν και το επιδεικνύουν για να φανούν πλούσιοι στα μάτια των άλλων. Με αυτά τα λεφτά επίσης κάποιοι πληρώνουν το νοίκι τους και δεν φτάνει όχι για άρωμα, αλλά για ψωμί.
'Ελα, παραδέξου το, δεν είναι το θέμα οτι δεν γνώριζε την τιμή του αρώματος. Βαράς τον κ*λο σου στο μάρμαρο που ο ευκατάστατος "γαμπρός" όχι μόνο δεν θα ξόδευε από μόνος του να σου το αγοράσει, αλλά σε κατακρίνει κιόλας για τη σπατάλη σου. Δεν βλέπεις μέλλον ε;Μου-χα-χα-χα.
Δε μου φαίνεται παράλογο να μην το ξέρει. Έτυχε, ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πού θα χαλάσει τα χρήματά του, συν του οτι μπορεί να μην έπαιρνε δώρα αρώματα. Μπορεί να μη φοράει κι αυτός ώστε να ξέρει πόσο κοστίζουν τα αντρικά.
Εδώ δεν ήξερα εγώ που είμαι γυναίκα ότι υπάρχουν αρώματα με τέτοιο κόστος!!Κοίτα, δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρεσαι που σοκάρεται. Εσύ ας πούμε που είσαι 41 ξέρεις πόσο κάνει ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος ή τα εισιτήρια διαρκείας στο ποδόσφαιρο; Γιατί θα πρέπει να ξέρει αυτός για τα αρώματα και ειδικά γι' αυτά που κοστίζουν όσο το ενοίκιο ενός φοιτητή ας πούμε;
Λογικότερο είναι να σοκάρεσαι από το να έχεις τόσο πολύ εκφυλιστεί κ να νιώθεις λογικό να σκας 200 ευρώ για ένα άρωμα.Για μένα, αυτός επιτρέπεται να μένεις άφωνος. Εσύ επιτρέπεται να το κάνεις θέμα κ να μας το εξομολογείσαι ?Η' απλά φοβάσαι γιατί δεν έχεις διαπιστώσει ακόμη αν θα είναι ανοιχτοχέρης στα δώρα του?
Τα χρήματα μας το διαθέτουμε όπως επιθυμούμε εμείς, επίσης υπάρχουν άρωματα ακριβα μεν αλλά σε πιο χαμηλές τιμές τύπου 70 με 80 ευρώ. Η πραγματικότητα όμως δεν συμβαδίζει με αυτη την τιμη, δεν είναι λοιπόν αυτός που ειναι εκτός πραγματικότητας, πόσο μάλλον αν για τη δική του κολωνια διαθέτει πιο χαμηλά πόσα.
Δικά σου είναι τα λεφτά και μπορείς να τα διαθέσεις όπου και όπως νομίζεις. Επίσης δικαίωμα του φίλου σου να θεωρήσει ότι είναι ακριβό το άρωμα, που εδώ που τα λέμε είναι. Εγώ προτιμώ τα αρώματα σε μορφή κρέμας, είναι πιο οικονομικά και η μυρωδιά τους διαρκεί πολύ περισσότερες ώρες (πχ το Angel του Thiery Mugler που χρησιμοποιώ το βάζω το πρωί, και το βράδυ με σταματάνε για να με ρωτήσουν τί άρωμα φοράω!).Επίσης καλό είναι να αγοράζουμε τις μικρές συσκευασίες των αρωμάτων - ναι, μπορεί να μας βγαίνει πιο ακριβά στο τέλος, αλλά τα αρώματα είναι αρκετά ευπαθή και μπορούν πολύ εύκολα να αλλοιωθούν. Και φυσικά τα χρησιμοποιούμε με φειδώ αλλιώς βρωμάνε! Και μια τελευταία συμβουλή, δε χρειάζεται να έχουμε πολλά αρώματα και να τα εναλλάσσουμε, αφενός γιατί εμποτίζουν και τα ρούχα μας τα οποία μετά από λίγο θα μυρίζουν ένα συνονθύλευμα οσμών που σε συνδυασμό με τη δική μας μυρωδιά, δεν είναι πολύ ευχάριστο. Και αφετέρου γιατί η μυρωδιά συνδέεται πολύ έντονα με τις μνήμες, και είναι ωραίο να σε "ταυτίζουν" με ένα άρωμα, κι ακόμα και να το μυρίσουν αλλού, εσένα θα σκεφτούν όσα χρόνια κι αν περάσουν ;)
Scroll to top icon