ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2018 | 19:34

Τέλος

Μου είπε ‘τέλος’. Του απάντησα ‘οκ’. Δεν είχαμε και τίποτα σπουδαίο για τον ίδιο εξάλλου. Μόνο για σεξ βρισκόμασταν. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλεια για να μην τον σκεφτομαι... όμως ακόμη εγώ τον θέλω. Το ρημάδι όμως το χέρι μου δε θα το σηκώσω να στείλω μήνυμα για να δω τι κάνει. Είμαι απ’ τις κοπέλες που όταν ο άλλος τους λέει τέρμα, κόβουν μαχαίρι την επικοινωνία. Μερικές φορές αναρωτιέμαι ομως... Πώς σκέφτεται ενας αντραςόταν αντι για παρακαλετά, η γκομενα του αδειάζει τη γωνιά με τη μια και του δείχνει πως μπορεί και μόνη της!
7
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί ρε κοπελιά εσύ τι κάνεις; Σιγά, ένα μπλογκ είναι.. ένα τοίχος. Τι ενοχοποίηση είναι αυτή; Δεν σε λέω με το nickname γιατί θέλω να σε ανεβάσω και όχι να σε ρίξω..Και να βάλεις κάτι πιο ευχάριστο στο nickname θα σου μιλάμε και θα λένε μετά ότι σε βρίζουμε. :) Εαν θες φυσικά..
ειναι δυνατον απ'ολα τα πιθανα σενάρια του τι μπορεί να σκέφτεται αυτός, αυτό που προανεφερα να είναι το σωστο?Απολύτως καμία. Το σχολιο δεν ειχε κανενα νοημα, όπως και το ποστ.
Αυτό το μόνο για σεξ βρισκόμασταν, πραγματικά είναι απορίας άξιο. Από τη μία κλαίγεστε σε τετρακόσιες χιλιάδες εξομολογήσεις για τις σχέσεις και το πώς έγιναν και όλοι ψάχνουν για ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις και όλες κι όλοι λέτε πόσο δύσκολα είναι να βρεθεί κάτι τέτοιο σήμερα και το πώς βάζετε στη θέση τους όσους σας βλέπουν μόνο σαρκικά και τέτοια, κι απ' την άλλη οι περισσότερες και οι περισσότεροι έχετε, όπως φαίνεται, γκόμενους και γκόμενες μόνο για σεξ και καβάτζες και τέτοια.Και κατά τα άλλα'' δεν πιστεύετε σε εφήμερα πράγματα ''και'' είστε κλειστοί χαρακτήρες'' και '' απορρίπτω όσους με βλέπουν μόνο σεξουαλικά'' και λόγια λόγια λόγια που δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις σας.Αν βρίσκεστε με κάποιον ή κάποια μόνο για σεξ και μετά σας αφήσει, εσείς του δώσατε αυτό το δικαίωμα γιατί εξ αρχής κάνατε το λάθος να δοθείτε σε ένα άτομο που σας βλέπει μόνο σαρκικά. Οπότε μην στενοχωριέστε μετά, τις επιλογές σας πληρώνετε.
Προφανώς άλλοι γράφουν τις μεν εξομολογήσεις και άλλοι τι δε. Που μπερδεύτηκες;Επίσης το γεγονός ότι κάποιος θέλει στη ζωή του έναν πραγματικό σύντροφο και μια ουσιαστική σχέση, δεν το καταδικάζει σε αέναη αγαμία.
Scroll to top icon