ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2018 | 00:19

Πλάκα ήταν

Κάναμε μια πλάκα στο αγόρι μου για να δω αν θα ζηλέψει γιατί τελευταία ήταν πολύ απόμακρος. Πήρα τον κολλητό του προχθές και του εξήγησα την όλη φάση. Τού είπα να έρθει εδώ να είμαστε στο κρεβάτι ότι και καλα το κάνουμε και όταν μπει μέσα το αγόρι μου να τσεκάρουμε την αντίδραση του. Ήρθε το παιδί δεν λεω πήγαμε στο κρεβάτι καθόμασταν εκεί μιλούσαμε (δεν κάναμε τίποτα) και περιμέναμε το αγόρι μου. Άργησε είναι η αλήθεια συνήθως γυρνάει κατά τις 11 και χθες γύρισε στις 12+. Τέλος πάντων σε κάποια φάση ακούω ανοίγει η πόρτα και λεω τώρα αρχίζουμε εμείς τα δικά μας (καταλαβαίνεται). Στην αρχή δεν κατάλαβε τίποτα ο στόκος και με φώναζε που είμαι και που είμαι. Μπαίνει μεσα στο δωμάτειο και βλέπει εμάς στο κρεβάτι. Για περίπου 15 δεύτερα μας κοιτούσε σαστισμένος. Ο άλλος δεν κρατήθηκε και λέει εε μαλάκα πλάκα είναι ιδέα της...... ΄ήταν για να δει αν θα ζηλέψεις. Σηκώνομαι εγώ πάνω του λεω να σου εξηγήσω και άλλα τέτοια (δεν είπα ότι είναι πλάκα ήθελα να το τραβήξω λίγο). Παιδιά ειλικρινά σας μιλάω έγινε άλλος άνθρωπος. Έκανε βουτιά κυριολεκτικά στο κρεβάτι έπιασε τον άλλον και τον σάπισε στο ξύλο. Το δωμάτειο είναι χάλια. Δεν περίμενα ότι θα το κάνει αυτό. Φώναζα είναι πλάκα και είναι πλάκα τίποτα δεν καταλάβαινε. Το παιδί με τα λίγα και τα πολλά πήγε στο νοσοκομείο γιατί είχε τα μαύρα του τα χάλια. Έπαθα μεγάλη πλάκα. Ήταν εκτός εαυτού. Μια πλάκα κάναμε. Αυτός ποτέ δεν ήταν τόσο βίαιος. Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα ήταν πιο αρνί και από τα ίδια τα αρνιά. Μόνο μπεεε δεν έκανε. Τελικά ζήλεψε. Αυτό ήθελα να μάθω. Αν θα ζηλέψει ή όχι. Και για να σας προλάβω, δεν θα πήγαινα ποτέ με τον κολλητό του δεν είναι του γούστου μου γιατί είναι ότι να ναι. Την μια πιάνει την άλλη αφήνει. Το αγόρι μου εξαφανίστηκε και το κινητό του το έχει κλειστό. Έμαθ όμως ότι πήγε να να δει τον φίλο του στο νοσοκομείο. Ελπίζω να έμαθε ότι ήταν πλάκα. Μια πλάκα κάναμε μωρέ μήπως και ξυπνήσει λίγο. Κακό είναι; Δεν μου αρέσει το αγόρι μου να είναι αδιάφορος απέναντι μου.Τσάκο μου συγνώμη για το σκηνικό αλλά έπρεπε να γίνει. Δεν ήσουν αυτός που ξέρω τον τελευταίο μήνα. Καλά καλά δεν μιλάμε. Είσαι απόμακρος και έχεις κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Τι έγινε ξαφνικά; Τι άλλαξε; Ελπίζω μετά από αυτό να ξεκαθαρίσεις την θέση σου.Αν θες να είμαστε μαζί ή όχι. Δικιά σου είναι η επιλογή. Εγώ σ'αγαπάω και θέλω να κάνουμε όλα αυτά που έχουμε πει.
20
 
 
 
 
σχόλια
Dwdos13 γέλασα με αυτό που έγραψες μέχρι που στις τελευταίες 2 λέξεις τράβηξα χειρόφρενο στο γελάκι μου και κούμπωσα την όπισθεν για να σου πω κάτι....ΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΣΑΚΕΝΑΣ!!!!ΕΕΕΕ ΟΧΙ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!Αυτή είναι μια κατηγορία μόνη της,το κάψιμο της έχει ξεπεράσει την γυναικεία απο φύσεως βλακεία που μπορεί να μας διακατέχει κάποιες φορές... Πέρασε σε άλλο level και έχει ακυρωθεί!Μην μας τσουβαλιάζεις όλες οκ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :-)Παρόλα αυτά θετικές βάζω!Πάρε μια για θετική ενέργεια από εμένα! :-*
Χαχα...καλά να πάθετε και οι δύο!Βραβείο σαχλαμάρας!Το παιδί καλά θα κάνει να σας σουτάρει από τη ζωή του, γιατί ούτε εσύ είσαι άξια για κοπέλα του ούτε ο άλλος άξιος για κολλητός του.
ΕΑΝ δεν είναι ψέμματα αυτά και εαν θα την έχεις γλιτώσει απ τον κολλητό του (το μόνο θύμα της υπόθεσης και που καλό θα ήταν να τον αποφεύγεις..) τότε θασαι κατι παραπάνω απο τυχερή. Ειδικά δε αν ο Τσάκος σε κρατήσει. Μυαλό μηδέν. Ή μάλλον όχι μηδέν αλλά ανώριμο φουλ.
Δεν μου λες κορίτσι μου εσύ?Έτσι λύνεις τα προβλήματα συνήθως?Άλλος βλάκας και ο φίλος που σε βοήθησε και έφαγε και ξύλο ο έρμος από πάνω!!!! ΤΣΑΚΟ?Τους τσάκωσες αλλά ήταν ιδέα της δικιάς σου!!!Και Εις Ανώτερα!!!Εύγε κοπελιά!!!Αφού δεν ήθελες τον Τσάκο ΜΠΕΕΕΕΕ,πάρε τον Τσάκο γρρρρρ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ τώρα!!!Αναρωτιέμαι η ανωτιμότητα των ανθρώπων σε ποιο στάδιο τερματίζει τελικά??? %-@ ΥΓ: "Τσάκο αγόρι μ',βάστα γερά... ΜΠΕΕΕΕΕ-ΓΑΑΑΑΑΒ!"
Scroll to top icon