Μουκίδης εναντίον Σφακιανάκη - Του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του

Μουκίδης εναντίον Σφακιανάκη - Του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του Facebook Twitter
5

Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι στέλνει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη με το οποίο επιδιώκει να απαγορεύσει στον τραγουδιστή να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μουκίδης έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Η Στέλλα η Σμυρνιά» της επιτυχίας που ερμήνευσε ο Νότης Σφακιανάκης στο δίσκο του «Οι νότες είναι 7ψυχες» που κυκλοφόρησε το 1998.

Ο λόγος που ο συνθέτης πήρε την απόφαση αυτή δεν ανακοινώνεται, ωστόσο εικάζεται πως είτε έχει σχέση με την πολυσυζητημένη εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία πριν από μερικές μέρες ή ακόμη και με την ξεκάθαρη στήριξη της Χρυσής Αυγής που δείχνει ο καλλιτέχνης.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε:
«Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Ελλάδα / Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, οι παράνομες χρεώσεις με κακόβουλη χρήση του ΑΜΚΑ είναι δυνατόν να διαγραφούν από το μητρώο του ασφαλισμένου, με σκοπό να έχει ξανά πρόσβαση στις παροχές που δικαιούται
LIFO NEWSROOM
Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM