ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2018 | 13:00

Κίνητρο

Για εμένα κίνητρο στο να κανω οτιδήποτε ειναι συνήθως κάποιος άνθρωπος.. Δώσε μου άνθρωπο να ερωτευτώ κι εγώ θα γίνω η καλύτερη εκδοχή μου, όχι για εμένα αλλα για να νιώσεις ασφάλεια και περηφάνεια που με έχεις δίπλα σου! Ξυπνάς με άλλη όρεξη, γεμίζεις τη μερα σου αλλιώς και οι νυχτες σου ειναι πιο όμορφες! Πρόσφατα εμένα αυτο το κίνητρο χάθηκε και νιώθω ένα κενό. Όχι επειδή μου λείπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος αλλα επειδή μου λείπει το συναίσθημα και χωρίς συναίσθημα είμαι αδύναμη. Ευτυχώς που υπάρχουν οι φιλοι και σκάμε κανένα γελάκι! Ρ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το κίνητρό σου, πρέπει να είσαι εσύ, να σε φροντίζεις, να σε "ακούς", να κάνεις αυτό που σε γεμίζει, πρώτα για σένα. Κανείς δεν θα έρθει να σε "ολοκληρώσει", καλό είναι να τα έχεις βρει εσύ με τον εαυτό σου και τότε θα έρθουν και οι σωστοί άνθρωποι και αυτά που σε γεμίζουν στη ζωή σου.Αν δεν τον αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου, δε θα τον αγαπήσει κανένας τρίτος! ;-)
Μην ψαχνεις να γαντζωθεις απο καπου γιατι στη ζωη σου στη τελικη μονη σου εισαι και μονη σου πολλες φορες θα αναγκαστεις να τα βγαλεις περα.Πολλες φορες μας πληγωνουν οι προσδοκιες που εχουμε απο τους αλλους ανθρωπους οι οποιες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Κανε πραγματα μονη σου να δεις οτι και μονη σου μπορεις τα παντα.Ξεκινα με μικρα πραγματακια.Πηγαινε για εναν καφε μονη σου,περνα καλα και ασε τον εαυτο σου να δυναμωσει!
Scroll to top icon