ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2018 | 17:58

Ολα καλά στη νέα δουλειά, αλλά...

Το κλίμα πολύ καλό, είμαι ευγνώμων και συμπαθώ όλες τις συναδέλφους. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το αθεράπευτο body shaming. Πολύ αγενείς χαρακτηρισμοι για άτομα με πολλά κιλά. Καμία μας δεν είναι κορμαρα, όλες μας εκεί έχουμε 5-6 κιλά παραπάνω η κάθε μία.Δεν θέλω να τις κρίνω άσχημα γιατί δεν είμαι αλάνθαστη ούτε αναμαρτητη, το αντίθετο. Απλά δεν ξέρω πως να τις κάνω να καταλάβουν ότι είναι άνθρωποι με καρδιά, μυαλό, συναισθήματα, ζωή, όνειρα, σκέψεις, ψυχή... Δεν είναι απλά μια μάζα από λιπος.Έχω πετάξει καμία φορά ότι πρέπει να παταχθει το body shaming και περί διατροφικών διαταραχών, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορώ να κάνω κάτι ή απλά να μη σχολιάζω και να διατηρήσω ουδέτερη στάση; Και ξαναλέω, σκατοχαρακτηρας είμαι ώρες ώρες. Το να καταλογίζω το λάθος του άλλου δεν με κάνει αγια. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά το θέμα της κατανόησης από μέρους τους στη προκειμένη...
4
 
 
 
 
σχόλια
Όπως βλέπω ως άτομα όλοι έχετε τρομερά ενδιαφέροντα να ασχολείστε με τα κιλά των άλλων...Στο προκείμενο τώρα: αν σε ενοχλεί κάτι τέτοιο, δήλωσέ το και μη συμμετέχεις στον εφεξής χρόνο στις ηλίθιες συζητήσεις των άλλων.
Είναι ντροπή και φυσικά αντιεπαγγελματικο να σχολιαζονται τα κιλά των άλλων. Ίσως οι συνάδελφοι σου να μην έχουν τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθούν. Αφού τους έχεις μιλήσει και δε σταματάνε, απλά αγνόησε τους.
Μα πού δουλεύεις κι ασχολούνται τόσο με τα κιλά εκεί?Γιατί αν π.χ. εργάζεσαι σε πρακτορείο μοντέλων τότε είσαι στην καρδιά των διατροφικών διαταραχών δυστυχώς!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon