ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2018 | 23:54

ηλικια των 28

Σε ποια ηλικια σοβαρευεται κανεις? στα 28 επιλεγεις επαγγελμα για μια ζωη? στα 26? στα 30? εσεις ποσες δουλειες μπορει ν αλλαξατε εως τα 30? Ποτε λες, αυτην εχω κ μ αυτην θα πορευτω γτ δεν μπορω κατι αλλο? ποτε συμβιβαζεσαι κ ηρεμεις?
4
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί να σοβαρευτείς; Μην πέφτεις στην παγίδα, φιλε/η μου! Δεν εννοώ να είσαι αφερέγγυος στη δουλειά σου ή σε ό,τι αναλαμβάνεις, αλλά δε χρειάζεται απαραίτητα και να πέσεις στη λούμπα του ντεμέκ σοβαρού, που μόνο τρέχει στη δουλειά και είναι δουλειά-σπίτι. Πάντα πρέπει να βρίσκεις το χρόνο σου μέσα στη μέρα ή τη βδομάδα να "παίξεις", να κάνεις αυτό που σε χαλαρώνει, να ξεκλέψεις έστω 15' να απολαύσεις τον καφέ σου και να ακούσεις λίγη μουσικούλα, να παλιμπαιδίσεις ακόμα ακόμα... Ψάξε τί θα σου άρεσε να κάνεις σαν επάγγελμα και δες πώς υλοποιείται αυτό στην πράξη. Δεν υπάρχει δουλειά που είναι παιδική χαρά, αλλά εάν βρεις αυτό που σε ευχαριστεί, σε ιντριγκάρει να κάνεις και που δε φαντάζει βάσανο, θα είναι περισσότερα τα θετικά που θα αποκομήσεις.Όσο για το όριο να αποφασίσεις "τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις", δεν υπάρχει!Εγώ το ήξερα από τα 18 μου τί μου αρέσει περίπου και έχω φίλη, η οποία στα 33 της δεν καταστάλαξε ποτέ, γιατί αυτό την ευχαριστούσε να κάνει. Έτσι, ανά περιόδους που την πετύχαινα, ήταν τη μία πωλήτρια, την άλλη έφτιαχνε και πουλούσε κοσμήματα, την άλλη ασχολούνταν με το θέατρο και την τελευταία φορά μου είπε πως παίζει μουσική σε ένα μαγαζί και είναι τρισχαρούμενη! :-)Ποιός είναι ικανός να βάλει στεγανά στη σκέψη και στην ψυχή σου;Καλή σου αναζήτηση!
Scroll to top icon