ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2018 | 17:32

Έλεος

Φτάνει να ρωτήσεις μια γυναίκα αν είναι ελεύθερη για να καταλάβεις αν σε θέλει όχι τόσο από την απάντηση όσο από το ύφος που θα πάρει. Επίσης βλέπουμε αν φέρνεται και σε άλλους όπως σε εμάς αν ναι είναι το στυλ της, δεν καταλαβαίνω που είναι η δυσκολία. Ποιος μπερδεύει το φλερτ με μια φιλική στάση; Ένας άντρας όταν θέλει να φλερτάρει μιλάει σε μια γυναίκα όπως στον κολλητό του; Αν είναι δυνατόν δεν είμαστε πέντε χρονών να μπερδευόμαστε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν μια γυναικα σου απαντησει πως ειναι ελευθερη δεν σημαινει πως σε γουσταρει. Επισης μια γυναικα μπορει να ειναι οντως δεσμευμενη, μπορει να ειναι ερωτευμενη με καποιον και μην θεωρει τον εαυτο της ερωτικα διαθεσιμο, μπορει να σου πει ψεμματα γιατι ετσι εχει συνηθισει ( λαθος κατα την αποψη μου αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) η γιατι ο αλλος της εχει δωσει σηματα ενος ΄πιεστικου τυπου΄που δεν καταλαβαινει απο οχι εκτος και αν υπαρχει αλλο αρσενικο. Παρακατω πολλες γυναικες φλερταρουν τοσο διακριτικα που ναι μπορεις να μην το περασεις καν για φλερτ. Ναι πολλοι ανδρες μπερδευουν την φιλικη σταση και την ευγενεια με φλερτ. Οι αντρες ακομα και σε αγνωστο κοσμο κατα πασα πιθανοτητα θα χαιρετησουν τον φιλο τους πιο οικεια (αδελφικη χαιρετισμοι- εκφρασεις) αντιθετως οι γυναικες, ειδικα αυτες που διαθετουν μια γλυκυτερη συμπεριφορα και ειναι χαμηλων τονων εκ φυσεως η φερονται διακριτικα, μπορει να γινει συγχυση . Αν ας πουμε μια γυναικα ειναι μαγκακι και στον αλλον εχει μια πιο ναζιαρικη συμπεριφορα, ναι ειναι φλερτ. Αν μια γυναικα ειναι γλυκη και κοινωνικη και εχει την μαγκια να στο δειξει οτι σε γουσταρει η θα στο πει η θα στο δειξει με ξεκαθαρο τροπο, αλλιως θελει η κατασταση σπρωξιμο και να κανεις την Πειθια. Οπως και να εχει ενας απλος καφες με μια συναδελφο δεν λεει τιποτα απο μονο του.
Scroll to top icon