ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2018 | 13:00

Λίγη βοήθεια..

Καλησπέρα, είμαι κοπέλα 21 ετών και τώρα τελευταία ανακάλυψα πως μου αρέσουν κοπέλες, κάθε κοπέλα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) έχει πειραματιστεί με φίλες της σεξουαλικά έτσι κι εγώ και ανακάλυψα ότι μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να γνωρίσω μια κοπέλα και να δοκιμάσω (πέρα από την οικεία συναναστροφή που είχα με την κολλητή μου) κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο σάιτ που να μπορώ να συνομιλήσω με κάποια, διάβασα κάπου για το Laydar αλλά έμαθα ότι θέλει πρόσκληση για να μπορέσεις να γίνεις μέλος, σπουδάζω Λάρισα και δεν ξέρω αν υπάρχει επίσης, κάποιο μαγαζί που να μπορείς να γνωρίσεις κάποια κοπέλα. Οποιοδήποτε σχόλιο θα με βοηθούσε πάρα πολύ, ευχαριστώ!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Στον πλανήτη Pornhub κάθε κοπέλα έχει πειραματιστεί με τις φίλες της σεξουαλικά .Μήπως από αυτόν τον πλανήτη είναι και οι επιρροές σου ?Βάλε αγγελιά στο αναζητώ ,μη πάς εσύ σε αυτές άσε να έρθουν αυτές σε εσένα .
Όπως κατάλαβες οι αρνητικές προέρχονται από την άποψή σου ότι "κάθε κοπέλα έχει πειραματιστεί με φίλες της" ΟΧΙ. Δεν είχαμε όλες αυτή την επιθυμία και ανάγκη, ούτε χρειάζεται να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου για τις προτιμήσεις σου με το να θεωρείς ότι όλοι το κάνουν.
"κάθε κοπέλα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) έχει πειραματιστεί με φίλες της σεξουαλικά Πηγή: www.lifo.gr"Αυτό το συμπέρασμα που το έβγαλες; Τα θέλετε και τα λέτε αυτά ή απλά σας το επιβάλλουν;
Scroll to top icon