ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2018 | 11:52

αδιεξοδος

σε λιγες μερες θα φυγω για δουλεια σε ξενοδοχειο σε ενα νησι, πηγα προσφατα για να δω την δουλεια και εμεινα ευχαριστημενη οπως κι εκεινοι με εμενα παρ' ολο που δεν εχω προυπηρεσια. Θα δειξει αν ειναι ετσι οπως φαινεται στη συνεχεια... τελος παντων οπως καταλαβαινετε θα φυγω για ολη την σεζον απο την πολη στην οποια μενω και βρισκομαι σε αδιεξοδο γιατι ειμαι σε σχεση, 2 χρονια μαλιστα. Θα μου πεις, οταν εστελνες βιογραφικα δεν ηξερες οτι αυτο ισως συμβει; Το ηξερα αλλα δεν μπορω να μεινω πισω, χωρις δουλεια χωρις τιποτα για να ειμαι κοντα στο αγορι μου(εκεινος εργαζεται). Ειμαι 19 ετων και μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια με καλα λεφτα που δεν θελω να την χασω, θελω να αποκτησω μια προυπηρεισα, να μαζεψω λεφτα για τις σπουδες μου κλπ αλλα βρισκομαι σε αδιεξοδο γιατι το αγορι μου μου λεει να βρω λυση διαφορετικα θα χωρισουμε επειδη δεν μπορουμε την αποσταση. Και εχει δικιο.. πφφ δεν ξερω τι να κανω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα πάθετε τίποτα αν είστε από απόσταση για 2 μήνες. Απόσταση δε σημαίνει κερατώνω και για δύο μήνες το να μη δεις τον άλλον είναι ελάσσονος σημασίας, αν μιλάτε καθημερινά και μοιράζεστε τα νέα σας. Από την άλλη, είσαι 19. Το να χωρίσεις γιατί φεύγεις για 2 μήνες είναι ενδεικτικό της ηλικίας, κανένας δε σας υποχρεώνει να δείξετε την ωριμότητα που απαιτεί η απόσταση, και πάλι όμως 2 μήνες δεν είναι λόγος χωρισμού. Αν θέλει ο φίλος σου τόσο απεγνωσμένα να πάει με άλλη επειδή δε θα κάνει σεξ δύο μήνες μαζί σου, εσύ τι κάνεις μαζί του;
Έχοντας εμπειρία από τέτοιες εποχιακές δουλειές και βλέποντας τι γίνεται κάθε καλοκαίρι με συναδέλφους,φίλους και γνωστούς που πάνε για σεζόν, έχω να σου πω ότι κυρίως θα έπρεπε να ανησυχείς αν η όλη φάση εξελιχθεί όπως την περιμένεις και να μην σου γυρίσουν όλα ανάποδα...Έχεις κάνει μια συμφωνία και ελπίζω να έπεσες σε εργοδότη που θα την τιμήσει...σε όλα... Σε λεφτά, σε ώρες, σε ρεπό, σε συμπεριφορά, σε ό, τι τέλος πάντων έχετε συμφωνήσει. Τα τελευταία χρόνια, είναι συχνό το φαινόμενο να κλείνεις δουλειά στη Σαντορίνη, κάποια στιγμή Ιούνιο να βρίσκεσαι Κρήτη, γιατί στη Σαντορίνη δεν πήγε καλά η φάση και κάποιες φορές να μαζεύεις μπογαλάκια και να γυρίζεις σπίτι πριν χτυπήσει η καμπάνα του δεκαπενταύγουστου... Πραγματικά, εύχομαι να μην σου τύχει, απλά στα λέω αυτά για να είσαι προετοιμασμένη και να απαιτήσεις κάτι από την αρχή και όχι αφού βρεθείς θύμα εκμετάλλευσης... Είναι και η πρώτη δουλειά σου,ψαρωμένη όσο να'ναι, αλλά όχι άβουλη και αδρανής...οκ; :) Τώρα, για το αγόρι σου...Αν σου βάζει διλήμματα για κάτι τέτοιο, είναι πολύ λίγος και είναι κρίμα... Μίλησέ του, ζήτα στήριξη, αν δεν τα βρεις,θα σου λυθούν κάποιες απορίες για το μέλλον σας... Θα είναι σαν να κοιτάς μέσα σε μια μαγική, γυάλινη σφαίρα, ένα πράμα... :)Καλή τύχη κορίτσι!
Οφειλετε να προσπαθησετε την απόσταση. Ειναι προσωρινή, άλλωστε. Και προσωπικά σιχαινομαι τις σχεσεις εξ αποστασεως.Μου αφηνεις την εντυπωση ότι το αγόρι σου σε εκβιάζει στο στυλ "ή δουλειά ή εγώ". Αν όντως ειναι ετσι, εφυγες για δουλειά. Αν δεν καταλαβαίνει ποσο σημαντικό για σενα ειναι να δουλεψεις, να αποκτήσεις προϋπηρεσία και τα δικά σου χρηματα ή ειναι εξαιρετικά ανώριμος (το πιθανότερο, αν κρινω από τη δική σου ηλικία και συνάγω ότι ειναι σε κοντινή) ή εξαιρετικά εγωιστης (διολου απίθανο να ειναι μονο το δευτερο ή και τα δυο).Σε καθε περίπτωση, μη χασεις την ευκαιρία για το "αγόρι" σου. Οι δουλειες σπανιζουν και όποιος εχει προϋπηρεσία εχει πλεονέκτημα στη διεκδικηση εργασίας. Αν δεν καταλαβαινει, στειλτον. Δεν αξιζει τον κόπο.
Scroll to top icon