ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 00:50

Πως??

Μου εχει πει οτι δεν θελει σχεση τωρα..ημασταν μαζι καμποσο Καιρο αλλα χωρισαμε γιατι εκεινος πιεστηκε.. Όμως εγω συνεχιζω του κανω προτάσεις.. να έρχεται σπιτι μου να τρωμε..Πότε Μπόρει ποτέ οχι.. μου λεει οτι ειμαι επιμονη και οτι δεν καταλαβαινω οτι ειναι σε φαση που εχω ι προτεραιότητα τη δουλεια. Υπάρχει κάποιος τροπος να τον ριξω? Με αδιαφορία δεν μπορεσα.. .με προτασεις που του κανω απλα προχωραει σεξουαλικα και την αλλη μέρα χανεται.. τον θελω πολυ ρε παιδια..βοηθειστε με καποιον τροπο να μου πειτε κατι ενθαρρυντικο.δεν.μπορει να με θελει μονο για το σεξ το βλεπω το νιώθω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Όσο του κάθεσαι, δεν εχει λόγο να κανει σχέση μαζι σου. Αφού το δινεις ετσι κι αλλιώς. Αλλα και να μη του το δινεις, δεν καιγεται. Οπότε, αντε γι'αλλα να βρεις την υγειά σου.
Σταμάτα να κάνεις σεξ μαζί του -είναι σαν να το παρακαλάς να ερθει σπίτι σου να κανετε σεξ- έπειτα σταματα να του ζητας να βρεθείτε και να του στελνεις γιατι το κάνεις από απογνωση. Μεχρι και η αδιαφορία σου απογνωση βγαζει . Φροντισε τον εαυτό σου, ανεβασε την αυτοεκτιμηση σου -αν ειχες υγιη αυτοεκτιμηση δεν θα εμπλεκες σε αυτο- και προσπάθησε να βρεις κατι καλυτερο. Κόψε επικοινωνια μαζί του και πες του και τον λόγο. Στην αρχη κοψε το σεξ και μετα μεχρι και τα μυνηματα εξηγωντας του οτι νιωθεις ασχημα από όλη την κατασταση και ότι δεν σε τιμα. Εστω και λίγο να σε θελει, μετα από αυτο θα σε κυνηγησει αυτος, αν οχι σε εχει εντελώς γραμμενη.
Scroll to top icon