ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 11:44

Εξοργιστικό.

Πόσο με νευριάζουν κάτι γεροντοπαλίκαρα που όταν θυμούνται να μαζευτούν ψάχνουν τις καλές τις κοπέλες. Δεν έχουν αφήσει ξεπέτα για ξεπέτα αλλά τη γυναίκα τους τη θέλουν μαζεμένη. Γιατί δεν παντρεύονται μια από αυτές που βρίσκουν στις νυχτερινές τους βόλτες μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;;;; Οι γυναίκες που έχουν πολλές εμπειρίες ποιόν θα πάρουν στο τέλος, λογικό δεν είναι να πάρουν κάποιον από αυτούς; Για να τις πηδήξουν είναι καλές αλλά όχι για να τις πάρουν, έτσι πάει; Μου την έδωσε πρωί πρωί μια γνωστή μου θα πάει να μείνει με έναν απέναντι τον οποίο τον ξέρω τι είναι, όλη η γειτονιά τον ξέρει με αυτές που πήγαινε ούτε ο ίδιος του δεν τις κυκλοφορούσε μέρα. Και βρίσκει την άλλη που ήταν δουλειά σπίτι, αμφιβάλλω αν έχει πάει σε όλη τη ζωή της με δέκα άντρες. Είπα να της πω δεν ήξερες δε ρώταγες; Ετοιμάζομαι να τους βλέπω να βγαίνουν χεράκι χεράκι να βγάζω φλύκταινες. Το αντίθετο να δω μια φορά και ας πεθάνω. Να μου πει ένας άντρας που ήταν δύσκολος στις επιλογές του ότι ψάχνει περπατημένη να αποκατασταθεί. Τακτοποιήθηκε και ο γείτονας ησύχασα να δείτε που θα φάμε και κουφέτα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Στο τέλος η κάθε γυναίκα επιλέγει τον χαρακτήρα που της κάνει.Δεν είναι ο ίδιος για την καθεμία.Όποια θέλει πολύ ή λιγότερο έμπειρο θα βρεί και όποια θέλει άπειρο και αυτή θα βρεί.Μια χαρά είστε,μην γκρινιάζετε καθόλου και εσείς λάθος επιλογές κάνετε όπως οι γυναίκες που λέτε ότι κλαίγονται εδώ μέσα.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος είτε άντρας είτε γυναίκα δικαιούται να δεσμευτεί/αποκατασταθεί οταν το θελήσει,ανεξαρτήτως παρελθόντος,εφόσον γίνεται αποδεκτό απο το άλλο άτομο φυσικά(είτε έχει πλούσιο ,είτε φτωχό ερωτικό παρελθόν- η "προυπηρεσία" και τα "ένσημα" είναι τουλάχιστον γελοία κριτήρια,για σχέση πάει ,όχι για πρόσληψη -έλεος).Τώρα κατα πόσο θα κάτσει ήσυχα με την ήσυχη όπως μας γράφεις δεν μπορούμε να ξέρουμε.Μπορεί να πετύχει,μπορεί και όχι.Άν αυτοί τα βρίσκουν και γουστάρουν,λόγος δεν μας πέφτει.Πιστεύω ότι αναφέρεσαι στις περιπτώσεις όπου ο περπατημένος προσποιείται τον άγιο για να γίνει αποδεκτός γιατί δεν έχει τα κότσια να πει 2 πράγματα για τον εαυτό του από φόβο απόρριψης.Επίσης όταν απλά έχει την απαίτηση το άλλο άτομο να είναι αγνό αλλιώς δεν πρόκειται να δεχτεί σε καμμία περίπτωση να σχετιστεί αν του τύχαινε κάποιος/α με παρόμοιο παρελθόν με το δικό του.Άν οι λόγοι είναι οι παραπάνω καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια σου,είναι άδικο και αλαζονικό σενάριο που έχει σκοπό τη χειραγώγηση του άπειρου ατόμου.
Scroll to top icon