ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2018 | 23:22

Απαραδεκτο

Στις εξομολογησεις αντρων που αναφερονται σε μοναξια πολλες φορες βλεπω να λενε οτι την βγαζουν με σεξεργατριες. Ενα εχω να ρωτησω: δεν ντρεπεσται; να διαιωνιζεται ενα τοσο απαισιο συστημα. Ελπιζω τουλαχιστον να κατανοειτε οτι κανετε κατι λαθος και πως δεν θα πρεπε κανονικα να συμβαλλετε σε αυτην την εκμεταλλευση
7
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι το αρχαιότερο επαγγελμα του κόσμου.Δεν ειναι ολες θυματα και αντικειμενα εκμετάλλευσης. Αν εσύ θεωρεις ντροπή το σεξ, προβλημά σου.Ε, ας το δινατε ολες πιο ελευθερα, να μην υπήρχε η ανάγκη πορνειας (αμφιβάλλω, αλλα, λέμε τώρα)
Η αμισθί πορνεία δεν παύει να είναι πορνεία. Και άσχετα από το πόσες πόρνες είναι θύματα και αντικείμενα εκμετάλλευσης, είναι οξύμωρο να τις βαφτίζει "σεξεργάτριες" για να αποφύγει την αρνητική χροιά της πορνείας και στη συνέχεια να γράφει για ντροπή (με τη "λογική" του politically correct ο πόρνος μήπως "πρέπει" να βαφτιστεί αντίστοιχα "πελάτης των σεξεργατριών";), για ενα τοσο απαισιο συστημα και για εκμετάλλευση. Εργασία, ντροπή και δουλεία δεν πάνε μαζί. Το απαίσιο είναι ότι η πορνεία σκοτώνει τον έρωτα, τον μετατρέπει σε αγγαρεία και αυτή εκ φύσεως προκαλεί ντροπή σε όλες και όλους όσους τη συντηρούν.
Σε γενικές γραμμές λέμε τα ίδια, δεν διαφωνώ. Η μόνη διαφωνία ήταν ως προς το τελευταίο "πιο ελευθερα, να μην υπήρχε η ανάγκη πορνειας", αφού η ανηθικότητα αμισθί παραμένει πορνεία. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για εμπόριο λευκής σαρκός, αυτό δεν είναι ούτε πορνεία ούτε εργασία, αλίμονο.
Καλα δεν ειναι και ολες σεξεργατριες...Οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχει η φαμπρικα και τα στελεχη.Το ποσο τον " τρωνε "και για ποσα ειναι το μονο σιγουρο.. Αναλογα την κλιμακα..
Scroll to top icon