ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 20:19

Αρνητική από το πρώτο δευτερόλεπτο,

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!Να είστε σίγουροι πως το κάνουν πολλοί αυτό εδώ μέσα,για τον ίδιο λόγο.Τι,ντρέπεστε να ακούσετε αυτό που μπορεί να έχει να πει κάποιος;Φοβάστε πως δε θα σας αρέσει;Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω,επειδή οι περισσότερες με κλειστά σχόλια,αφορούν κάποια πιο "σοβαρά" θέματα,που χρήζουν συζήτησης.Μην κάνετε σαν κακομαθημένα που,λένε ό,τι έχουν να πουν και μετά γυρνάνε απ' την άλλη.Είναι απαξιωτικό σε κάθε είδους συνομιλία.Αν δεν έχεις το θάρρος να ακούσεις,τότε μη μιλήσεις.ΝΤΙΡΙ RULES!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπεις στον κόπο να γράψεις εξομολόγηση, ότι οι άλλοι πρέπει να κρατούν ανοιχτά τα σχόλια τους. Τόσο πολύ καίγεσαι να κράξ.. σχολιάσεις?
Δεν ξέρω ποια εξ/ση αφορά, όμως νομίζω το μόνο μεμπτό στο να έχει κανείς κλειστά τα σχόλια είναι το κείμενό του να απευθύνεται σε συγκεκριμένο άτομο ή στους σχολιαστές κτλ. Σε αυτή την περίπτωση είναι άσχημο να δημοσιεύεται το κείμενο χωρίς να δίνεται η δυνατότητα να απαντήσει ο ενδιαφερόμενος.Σε όποια άλλη περίπτωση που κάποιος λέει κάτι προσωπικό του απλά για να το πει χωρίς να ζητά παρέμβαση, μου φαίνεται δεν θα'πρεπε να μας ενοχλεί.
Scroll to top icon