ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2018 | 13:32

Παρεξηγημενος...

Γενικα ειμαι πολυ ευαισθητος και συναισθηματικος σαν ανθρωπος αλλα φοβαμαι να το δειξω γιατι αυτο φαινεται σαν αδυναμια πολλες φορες,εχω καταλαβει οτι πολλοι εχουν αλλη εικονα για εμενα.Ειχε τυχει να συζητησω με μια κοπελα παλιοτερα η οποια με ειχε για πολυ αλητη και μου το ειχε πει η ιδια αλλα οταν μιλησαμε αλλαξε τελειως γνωμη για εμενα και δεν το πιστευε οτι ημουν τελειως διαφορετικος απο την παρεα μου (επειδη η παρεα μου τοτε εκανε αρκετες βλακιες).Μην κρινετε τους αλλους με βαση την παρεα τους ή το πως φαινονται και τι λενε οι αλλοι γιαυτους χωρις να τους ξερετε προσωπικα.Μπορει να βλεπετε καποιον και να νομιζετε οτι ειναι κακος αλλα οταν μπει στη ζωη σας και τον γνωρισετε λιγο καλυτερα να καταλαβετε οτι τελικα δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που φανταζοσασταν γιαυτον.Αα και μια απορια προς τις κοπελες,προτιματε καποιος να ειναι ανοιχτο χαρτι και να ξερετε τα παντα γιαυτον και πως λειτουργει ή καποιον που ειναι λιγο κλειστος,δεν ξερετε με σιγουρια ποιες θα ειναι πραξεις του και να υπαρχουν περισσοτερες εκπληξεις απο εκει που δεν το περιμενετε? (γνωμη μου για το πρωτο ειναι οτι υπαρχει πιο πολυ σιγουρια και εμπιστοσυνη ισως ομως στο δευτερο υπαρχει περισσοτερο μυστηριο και ενδιαφερον και δεν τα θεωρεις ολα δεδομενα ωστε να βαριεσαι ευκολα)Αυτα τα "λιγα" απο εναν κρυφο αισθηματια! :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Τον θέλω καθαρό και τίμιο. Να με βάλει στη ζωή του κανονικά και να μου έχω πρόσβαση σε όσα αφορούν εμάς και την όποια συσχέτισή μας. Να ξέρω με ποιον μιλάω και το ποιόν του. Οι μυστήριοι τύποι δεν μου λένε κάτι(καλό). Βρίσκω μεγαλύτερα μαγκιά σε όσους έχουν τα κότσια να μην το παίζουν κάτι, να μην παίζουν κρυφτούλι και να είναι εκεί γιατί στο φως γοητεύεις πολύ πιο δύσκολα απ' ό,τι στο σκοτάδι αλλά έτσι είναι πιο αληθινό.
Δλδ εσύ είσαι με μία παρέα αλητόβιων ελεεινών υποκειμένων, ενώ κατά βάθος εσύ είσαι ένας συνεσταλμένος συναισθηματικός ντροπαλός τύπος; Προφανώς και δεν κρίνουμε καποιον από τις παρέες του, αλλά αν είναι κάποιοι και τελείως αταίριαστοι, κατά βάση δε θα μπορούσαν να συμπορευτούν. Τώρα, όσοι δηλώνουν συναισθηματικοί, αισθηματίες και διαφορετικοί, κατά βάση με πείθουν για το αντίθετο.
Η αποψη μου για οποιον χαρακτηρίζει τον εαυτό του σε τριτους κατ' οιονδηποτε τρόπο ως ευαισθητο και συναισθηματικο σαν ανθρωπο είναι ότι ειναι μαλακοπίτουρας. Αυτα δε χρειάζονται διαφήμιση.Κάθε κοπέλα θελει διαφορετικά. Άλλες ανοιχτούς, άλλες γοητευονται από τους κλειστούς μυστηριώδεις τυπους. Όπως αλλες από τους "κακούς" και άλλες από τους "κακούς"Διαλεξε και παρε. Παιξτο οπως σε συμφερει ή να εισαι ο εαυτός σου;
Scroll to top icon