ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2018 | 13:42

Κλασσικα...

Μιλάμε μεσω email, ολα ωραία και καλα και οταν έρθει η ωρα βλέπουμε ο ενας τον αλλον σε φώτο για να ανταλλάξουμε αλλο μεσο για να μιλαμε, εξαφανιζολ η κοπελα σαν τον Κοπερφιλντ! Ειναι που δεν κοιτάτε τοσο την εμφάνιση οσο τον χαρακτήρα κορίτσια!*μην ξεχάσετε να γράψετε εξομολόγηση οτι είστε μονες και δεν μπορείτε να βρείτε καποιον...
10
 
 
 
 
σχόλια
Περιμενα υπομονετικα να δω τις απαντησεις! Αν κρινω απο τις απαντήσεις φιλε μου εξ. καταλαβαίνεις οτι τωρα πια, έρχεται σε 2η μοίρα ο χαρακτηρας ενός ανθρωπου ενω πρωτα παει η εμφάνιση...Να πω την αλήθεια δεν περίμενα κατι διαφορετικό ετσι οπως ειναι η κατάσταση!Αυτο που παθαίνεις, το παθαινω και εγω συχνα και τωρα πια το εχω αποδεχτεί και σίγουρα εχω στο μυαλο μου συνέχεια οτι μπορεί να μείνω μονος στη ζωη (ιδιαίτερα αν επιμείνω να ασχολουμε στην Ελλάδα)!Αυτο που εχω να σου προτείνω ειναι ισως να κοιτάξεις στο εξωτερικό αν θες, εκει μπορεί να είσαι μεσα στα γούστα των γυναικών και κυρίως να εχεις την ευκαιρία να σε γνωρισουν πρωτα σαν χαρακτήρα πριν κρινουν μονο απο την εμφάνιση! Εκει ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πράγματα!
Μη λέμε βλακείες τώρα, φυσικά και μετράει η εμφάνιση για όλους μας και είναι απόλυτα λογικό.Και όταν λέω εμφάνιση, δεν εννοώ από άποψη στερεοτύπων (βλ "τούμπανα" και των δύο φύλων και κλισέ της τιβι και του ινστα), αλλά άποψη υποκειμενικού "κλικ".Και όλοι έχουμε το δικαίωμα να κοιτάμε την εμφάνιση σύμφωνα με τα γούστα μας, δε θα μας ζητάς και τα ρέστα τώρα... Αυτό που δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε, είναι να προσβάλλουμε τον άλλο, ή να του δώσουμε ψεύτικες ελπίδες.Ας λάβουμε επίσης υπόψη, ότι η αναζήτηση ερωτικού ενδιαφέροντος ιντερνετικά, είναι ιδιαίτερο είδος με δικούς του όρους.Για να εξηγηθώ, στην πραγματική ζωή, μπορεί να έχεις δει κάποιον που σου είναι αδιάφορος εμφανισιακά στην αρχή, αλλά αν "αναγκαστείς" να τον συναναστραφείς π.χ σε πλαίσια εργασιακά ή άλλα που απαιτούν καθημερινή τριβή και τον γνωρίσεις, είναι εξαιρετικά πιθανό να "τον δεις αλλιώς", ακόμα και να τον ερωτευτείς. Γιατί έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς το σύνολο του ανθρώπου και να τον δεις σφαιρικά.Ενώ στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια και η αρνητική εντύπωση, παραμένει αρνητική εντύπωση.Ε, και πέρα από όλα αυτά, και στις δυο περιπτώσεις, υπάρχουν άνθρωποι που απλώς δε μας ελκύουν με τίποτα. Ισχύει για όλους μας και από τις δυο πλευρές, είναι ανθρώπινο.
Γι' αυτό στο διαδίκτυο καλό είναι να μην φλερτάρουμε με κάποιον που δεν έχουμε δει, ακόμη καλύτερα ας αφήσουμε το φλερτ να προκύψει από κοντά. Και γιατί να μη μετράει η εμφάνιση; Για μένα μετράει πολύ, θέλω οπτικά να μ' αρέσει το θέαμα. Ο άλλος δεν με κρίνει για την εμφάνισή μου; Μη δουλευόμαστε σ' αυτό το επίπεδο. :)
Απλά δεν είσαι του γούστου της .Σε κάποια άλλη μπορεί να φαίνεσαι Θεός .Βρίσκεις άκρη ??Το τι γουστάρει ο καθένας για να κάνει σχέση με τον άλλον περιλαμβάνει σαφώς και την εμφάνιση αλλά υπό το πρίσμα του πως ο καθένας σε βλέπει στα μάτια του .Και εμένα δε μου αρέσει ο Σπαλιάρας πχ αλλά 4.000 + γυναίκες έχουν άλλη άποψη άρα όλα υποκειμενικά είναι .
Και αντρες και γυναικες πιστευω πρωτα κοιτανε εμφανιση και μετα δινουν βαρος στον χαρακτηρα.Οποιος λεει οτι δεν κοιταει καθολου εμφανιση εγω δεν το πιστευω.Εμενα λογικο μου φαινεται παντως πρωτα να σε ελκυει καποιος με την εξωτερικη ομορφια και μετα να ερωτευεσαι τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου.
Εεεε μα πεστα,μη τρελαθουμε κιολας...Υ.Γ Μεγαλη μου τιμη! *.* Αφου συμφωνησε και η πιο παλια/καλυτερη σχολιαστρια δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα παραπανω! :)
Το χαρακτήρα κοιτάζουν, αρκεί να έχει την εμφάνιση που επιθυμούν. Δεν το βρίσκω παράλογο πάντως αυτό, από εκεί ξεκινάνε όλα.Την επόμενη φορά, πριν ξεκινήσεις την κουβέντα, κοίτα να ''γνωριστείτε'' οπτικά πρώτα για να μην χαλιέσαι αδίκως στη συνέχεια.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι γυναίκες κοιτάνε μόνο την εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα ενός άνδρα... Ενώ εσείς οι άνδρες κοιτάτε πρώτα τον χαρακτήρα μιας γυναίκας και μετά την εμφάνιση, σωστά;
Scroll to top icon