ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2018 | 17:52

Χαζή απορία...

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική και κάθε συνδιασμός ανθρώπων που έρχονται κοντά είναι εξίσου διαφορετικός, εκεί στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας (έχοντας βγει μόλις 2-3 ραντεβού) πόσο συχνά θεωρείτε ότι πρέπει να υπάρχει επικοινωνία; Με άλλα λόγια, η μη καθημερινή επικοινωνία είναι προβληματική/ ανησυχητική; Προσωπικά θεωρώ ότι χτίζονται πιο υγιείς σχέσεις όταν υπάρχει μια κάποια ανεξαρτήσια ή ανυπομονησία να δεις τον άλλον και όταν όλα εξελίσσονται με πιο αργούς ρυθμούς. Βέβαια βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται και γι'αυτόν τον λόγο θέτω και την απορία.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κατά τη γνώμη μου αυτά τα θέματα δεν είναι σοφό να τα ορίζει ο λογισμός γιατί είναι θέματα της καρδιάς. Μια γνωριμία συλλαμβάνει 2 ανθρώπους σε μια στιγμή στον χρόνο που οι ζωές τους διαφέρουν πολύ. Άλλες προσλαμβάνουσες ο ένας, άλλες ο άλλος. Άλλες προθέσεις ο ένας, άλλες ο άλλος. Θεωρώ πως ο καθένας προσαρμόζεται στον χρόνο του στις επιθυμίες του άλλου και οι 2 σμίγουν σταδιακά κτίζοντας κάτι κοινό. Δεν γίνεται λοιπόν να υπάρχουν αποφάσεις και κανόνες. Δεν γίνεται να υπάρχουν μετρικές.
Scroll to top icon