ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2013 | 01:41

Σήμερα

έμαθα ότι έγινα δεκτή στο Πανεπιστήμιο που τόσο πολύ ήθελα να πάω εδώ και πολύ καιρό. Μετά το άγχος και την αγωνία, νιώθω ότι ένα από τα όνειρά μου εκπληρώνεται. Φοβάμαι όμως όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να ετοιμάσω την βαλίτσα μου. Πως Θα μπορέσω να επιβιώσω ανάμεσα στους ξενέρωτους Λονδρέζους; Μακριά από καθετί γνώριμο...Τώρα συνειδητοποιώ πόσο πολύ την αγαπώ την Αθήνα. Κάθε στενό της και μια ανάμνηση. Το πρώτο φιλί στα σκαλάκια της πλατείας, οι αναβρασμοί των διαδηλώσεων, οι κυριακάτικοι περίπατοι στην Πλάκα, τα ξενύχτια στα χωμένα μαγαζάκια των Εξαρχείων. Και όλοι της οι άνθρωποι θα μου λείψουν. Τρελοί και ονειροπόλοι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχοντας μετακομίσει εδώ και 10 ημέρες στη Γηραιά Αλβιώνα για δουλειά, έχω να πω ότι κάθε άλλο παρά ξενέρωτοι είναι. Είναι ευγενέστατοι, οργανωμένοι, εξυπηρετικοί σε ό,τι έχω ζητήσει και περνάνε καλά με τον τρόπο τους, ήτοι έξοδος σε pub ή club. Άσε που έχω λατρέψει το tea time με τα μπισκότα στη δουλειά!!! Definitely go for it, it's a once in a lifetime chance!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon