ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2018 | 00:21

Δεν καταλαβαίνω

Γεια σας είμαι η κ. Και ειμαι 23 Ειμαι 1.56 και 57 κιλαΗ μανα μου ενω εχω πετυχει παντου σε ολους τους τομεις συνεχεια μολις με βλεπει να τρωω μου λεει να σταματησω και να μην παχυνω αλλο κλπ Δεν μπορω να το καταλαβω εμενα μου αρεσει το " χοντρο" σωμα μου δεν θελω να μοιαζω με κοκαλιαρικο μοντελο Απο τη στιγμη που οι εξετασεις μου ειναι υγιεστατες γιατι να χασω κιλα για τον κοσμο ;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγω πιστευω οτι η μαμα σου θελει το καλό σου. Ο μονος λογος που στο λεει ειναι υπο το φοβο να παχυνεις χωρις να το καταλαβεις - ποσο θα ηθελα και η δικη μου μαμα να με ειχε εμποδισει οταν επαιρνα τον κατηφοο...Γι αυτο ειναι οι γονεις για να προσεχουν και να συμβουλευουν...τωρα αν ο τροπος ειναι κακος μπορεις κι εσυ να το επισημανεις αλλα και να το συγχωρησεις.Και καλοπροαιρετα θελω να σου πως αν καποιος ειναι χαμηλότερου ύψους φαινεται ευκολοτερα πιο ευσωμος..Ισως θελει να εχεις καλυτερα εικόνα για την ψυχολογια σου, για το πως σε βλεπουν οι αλλοι για το συμφερον σου ή για κάποια σχέση.Μην εισαι σκληρη με τη μαμα.
Με δεδομένο το ύψος σου και σύμφωνα με τον ΔΜΣ, για τις γυναίκες εν προκειμένω, από τα 47 έως τα 57 μπορείς να διαλέξεις όσα κιλά γουστάρεις εσύ να έχεις πάνω σου.Εσύ θέλεις και τα 57 και να είσαι ζουμερή.Μαγκιά σου, μία χαρά σε βρίσκω. Είσαι στα φυσιολογικά όρια. Έχε υπόψιν ότι εάν ξεπεράσεις τα 58 κιλά (σύμφωνα με τον δικό σου ΔΜΣ πάντα), αυτομάτως εισέρχεσαι στην πρώτη βαθμίδα παχυσαρκίας. Κι εκεί ίσως ξεφύγεις.Από κει και πέρα θα μιλάμε για θέμα υγείας.
Η μαμα σου απλα βγάζει τα κόμπλεξ της πανω σου. Ειδικά αν δεν εργάζεται και δεν εχει με τι να ασχοληθεί. Επισης γνωρίζω από καλή μου φίλη περίπτωση όπου η μάνα ζηλευε την κορη. Όλα τα άσχημα και τα κακα τα έβλεπε πανω της καλό λογο δεν ειχε για τίποτα να πει. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει στη δικη σου περίπτωση απλα το λεω σαν κατι που μπορει να μην σου περναει απο το μυαλο αλλα να συμβαινει. Μιλα της ομορφα και εξηγησε της ότι τα επικριτικά σχόλια δεν βοηθούν και ότι στην τελικη ο ΔΜΣ σου ειναι φυσιολογικοτατος οποτε ο καθενας να κοιτάξει το δικό του στομα να ράψει. Αν συνεχίσει κόψε της τον αέρα και με πιο απότομο τρόπο. Μερικές φορές ειδικά σε συγγενείς δεν γίνεται αλλιώς.
Scroll to top icon