ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2018 | 15:22

Είμαι 100 kg

και επιπλέον έχω χαλαρωμένο σώμα γιατί κάποτε είχα φτάσει τα 130 kg.Δεν έχω κάνει σεξ ποτέ γιατί ντρέπομαι για το σώμα μου.Ίσως αν έβρισκα κάποιον άντρα με αντίστοιχο σώμα να με αποδεχόταν...
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για το σώμα σου, αλλά να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια για την υγεία σου (μέσω σωστής διατροφής). Θα έρθει η ώρα που θα νιώσεις όμορφα και όταν νιώθεις όμορφα εσύ με εσένα θα έρθουν τα υπόλοιπα, όχι όταν συμβιβαστείς!!!
Εγω δεν λεω οτι επειδη εισαι παχια σου αξιζει ενας παχυς αλλα οτι αξιζει να τους δωσεις και αυτους μια ευκαιρια και να μην τους απορριψεις για αυτον τον λογο οπως ακριβως θα ηθελες να κανουν και για σενα!
Σκέφτεσαι λάθος. Αν δεν αγαπήσεις το σώμα σου ΚΑΙ με τα 100 κιλά του (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθείς να το βελτιώσεις), δε θα έχεις ποτέ την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητα που θα κάνει έναν άνθρωπο να νιώσει έλξη για σένα, όσα κιλά κι αν είσαι.
Δεν έχω τίποτα με τους στρουμπουλους ανθρωπους και θεωρω ότι οι χοντρούλες γυναικες μπορούν να είναι εξίσου όμορφες. Αλλα 100 κιλά είναι υπερβολικά πολλά και πολύ ανθυγιεινο! Συνέχισε να τα χάνεις και να μην ντρεπεσαι για τίποτα! Καλή τυχη σε όλα!
Έχεις δικιο αφενος οτι οταν καποιος φτάνει σε σημειο να εχει πολλα κιλα περισσοτερα του κανονικου, πρεπει να κανει καποια δουλεια με το σωμα του για να εχει υγεια. Ομως , φιλικά σου λεω οτι αυτος ο τροπος "υπερβολικα πολλα" και "ανθυγιεινο" οτι πιο πολυ καταρακωνει τον αλλον, παρα κουράγιο το δινει. Δεν περιμενει εμενα ή εσένα ή τον οποιονδηποτε η κοπελα να της πει εχεις υπερβολικα πολλα κιλα ή ειναι ανθυγιεινό. Ειναι κατι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ξερει η ιδια. Και αν δεν το ηξερε δε θα πήγαινε από τα 130 στα 100. Σε εναν άνθρωπο που εχασε τριαντα κιλά θεωρω ανόητο να του λεει καποιος οτι τα κιλά σου είναι υπερβολικα πολλα και ειναι ανθυγιεινο. Το ξερει. Εκεινη απλως ψάχνει τροπο να αγαπησει τον εαυτό της και χρειάζεται αγαπη και αποδοχη οπως ολοι. Ξερω ατομα που ειναι εκατο κιλα και εχουν αριστες εξετασεις, παρεμπιπτοντως. Και ξερω και ατομα που ειναι στα κανονικα τους κιλα και εχουν σοβαρα προβληματα. Παντου τα παντα.. Ξερω ανθρωπους που εχουν σκληρυνση κατα πλακας και ειναι εκατο κιλα και απο τα φαρμακα κ μονο που παιρνουν δεν μπορουν να χσσουν και ομως προσπαθουν. Ποια θα ειμαι εγω να τους κρινω και να πω έχεις υπερβολικα πολλα κιλα; Οσα γουσταρει ας εχει ο καθενας. Δεν μ αρεσει να κρινω με τετοιες εκφρασεις, λες και ο άλλος ειναι χαζος, δεν ξερει πως εχει πολλα κιλα... Οταν λες αυτες τις εκφρασεις κ μετα μην ντρέπεσαι για τίποτα, ηδη την εκανες να ντραπει με αυτα που ειπες. Δεν τα λεω με διάθεση ασχημη, φιλικά. Και εγω εχω 10 κιλα πιο πανω απο το "κανονικο" μου, αντι να ειμαι 60 ειμαι 70 και μια χανω, μια παίρνω. Παρολα αυτα με αποδέχομαι και επειδή εχω κ ομοιόμορφη κατανομη λιπους οταν λεω οτι ειμαι τοσα δεν μου φαινεται λενε. Αλλα με αγγιζει πολυ το ζητημα γιατι κ εγω εχω περασει τετοιες αγωνίες και τετοιες ανασφαλειες. Και οταν καποιος δεν το εχει περασει ποτε, χρησιμοποιει εκφρασεις που πληγώνουν τον αλλον , ενω δεν εχει τετοια προθεση.
Εχω βαρεθει να ακουω το στερεοτυπο του ειμαι παχιά αρα μου αξιζει ενας παχυς. Ή λένε ο,τι δινεις παιρνεις. Λες και η αγαπη ειναι αγαθο προς πωληση . Η αγάπη εκ φυσεως ειναι κατασταση, ανιδιοτελης, οπου λατρεύεις τα "ελαττωματα" του αλλου και δεν τα βλεπεις καν ως ελαττώματα. Αν τυχει και γνωρισεις καποιον και σε ελκυει, αν εχει ωραιο σωμα γιατι να μην τον διεκδικησεις εσυ , επειδη απλα εσυ εχεις κιλα; Ελεος, βαρεθηκα!... Κάποιος θα πει οτι τα κιλα αυτα δειχνουν ότι δεν αγαπας κ δε φροντιζεις τον εαυτο σου. Ναι αλλα δεν ξερουν τι εχεις περασει και αν ζουσαν εκεινοι τη ζωη σου, με τις ιδιες συνθηκες, θα ειχαν κ εκεινοι κιλα. Κανε μπάνια με ωραια αφρολουτρα, κανε πραγματα για εσενα που σε ευχαριστουν. Υπαρχουν κ γυναικες με πολλα κιλα παραπανω που εκπεμπουν πολυ ερωτισμο και ειναι οι ψυχες της παρεας και εχουν κ τους καλυτερους γκομενους. Υπαρχουν κ γυναικες φυσιολογικες με πιασιματα που ζουν κα τρεφονται υγιεινα και εχουν αντρες με αντικειμενικά γυμνασμενα σωματα. Δε χρειάζεται να συμβιβαστεις με καποιον που δε σου αρεσει επειδη εχεις παραπανω κιλα. Γιατι υπάρχουν κ ανδρες που δεν εχουν παραπανω κιλά και τους αρεσουν αυτες που τα εχουν. Εν ολίγοις, να εισαι ο εαυτος σου, να σε αγαπας, να σε φροντιζεις , και μην μπαίνεις στο καλουπι που θελουν να σε βαλουν. Ξερω οτι κ μενα θα με κραξουν που στα λεω αυτα αλλα τι να κανουμε. Ξιδακι στα μουτρα τους.
Scroll to top icon