ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2018 | 15:40

Εχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο;

Με τον σύντροφο μου είμαστε χρόνια μαζί..ενώ κατά την διάρκεια του σεξ περνάω τέλεια και μου αρέσει,όταν τελειώνει η ερωτική πράξη αισθάνομαι μία στεναχώρια κ ένα ξενέρωμα χωρίς λόγο...μήπως ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου. Υπάρχει μια βιολογική εξήγηση, επειδή κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής κάποιες ορμόνες που προκαλούν ευφορία, ηδονή κτλ πιάνουν κορυφή, μόλις τελειώνει η πράξη και κατεβαίνουν οι ορμόνες σε φυσιολογικό επίπεδο έρχεται μια μελαγχολία, επειδή χάθηκε η προηγούμενη ευφορία.Άρα μάλλον περνάς πολύ καλά, μην ανησυχείς!
Μήπως νιώθεις ενοχές για την πράξη για κάποιο λόγο ?Μήπως από το περιβάλλον σου οι προγαμιαίες σχέσεις κατακρίνονται ?Μπορεί ενδόμυχα να θεωρείς το σεξ λοιπόν ως κάτι κακό .Εκτός αν είναι τόσο χάλιας ο δικός σου στο κρεβάτι που σου χαλάει την ψυχολογία ,τι να πω ..
Το να κάνεις σεξ, να κάνεις έρωτα (δεν εννοώ τις σαχλές ξεπέτες στα κλαμπ) αλλά το να κάνεις έρωτα με τον/την σύντροφό σου, να δίνεις δηλαδή ψυχή και σώμα είναι μια βαθιά μελαγχολική και χαρούμενη πράξη ταυτόχρονα.Ζητάς από τον άλλο άνθρωπο να σου πάρει ένα βάρος, να μοιραστείς ένα βάρος που έχεις μέσα σου όταν ζητάς από κάποιον να κάνετε έρωτα.Ένα βάρος που έχεις μέσα σου και που μπορεί να εκφραστεί και μέσω του πόθου, μέσω του κορμιού που καίει και διψά.Ίσως γι' αυτό να αισθάνεσαι έτσι. Να είστε και οι δυο σας καλά και πάντα μαζί.
Scroll to top icon