ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2018 | 17:33

Δεν νομίζω να ήταν οι πρώην οι κακοί.

Όταν βλέπεις πως η άλλη φλερτάρει στο διαδίκτυο με άλλους ενώ μιλάτε πολύ καιρό καθημερινά στο τηλέφωνο και κανονίζετε επιτέλους να βρεθείτε, τι κάνεις; Τι θα κάνατε στη θέση μου; Μου έχει πει πως ψάχνει κάτι σταθερό πως της αρέσω και είναι αμοιβαίο αυτό. Πολύ αμφιβάλλω όμως αν είναι το σωστό άτομο με αυτά που βλέπω. Να της μιλήσω; Να βρεθούμε όπως κανονίσαμε; Ξενέρωσα πολύ μαζί της που να τρέχω τώρα μου χάλασε όλη η διάθεση καλύτερα να το σταματήσω εδώ.
17
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καίγεται και πολύ για σένα από ό,τι κατάλαβα. Στη θέση σου θα ξενέρωνα και θα έφευγα γιατί από τη στιγμή που δεν σου δίνει την αποκλειστικότητα ενώ εσύ της τη δίνεις αν δεν κάνω λάθος, σημαίνει πως εκείνη ψάχνεται για κάτι με περισσότερο κλικ. Θα μου πεις πως δεν έχετε ακόμη κανονική σχέση και δέσμευση αλλά από τη στιγμή που σου λέει πως θέλει κάτι σταθερό και σοβαρό, σε έχει γνωρίσει έστω μέσω ιντερνετ, μιλάτε και στο τηλέφωνο και κανονίζετε ραντεβού και αυτή ψάχνεται αλλού δεν ξέρει η ίδια τι θέλει.
Κάποιες φορές τα συναισθήματά μας, μας παρασύρουν και μπορεί να έχουμε ερωτευθεί κάποιον/κάποια εικονικά. Όταν λέω ''καίγεται'' εννοώ να έχει αυτό το πόθο να τον συναντήσει από κοντά όπως έχει και αυτός αλλά πλέον έχει ξενερώσει από τη στιγμή που εκείνη ψάχνεται. Δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα αν καίγονταν και οι δυο :ΡΣημαίνει πως θα είχε κεντρίσει ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου.
Rosestar νομίζω ότι όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι που απλά τσατάρουν ή μιλάνε χωρίς να έχει δει ο ένας τον άλλον κρατάνε και μια πισινή για το ότι ντάξει μπορεί να έχουμε και υπερβάλλει λίγο σε αυτά που λέμε .Καλώς ή κακώς άλλο να μιλάς σε μια οθόνη ή ένα τηλέφωνο και άλλο να έχεις τον άλλον μπροστά σου πλήρη εικόνα .Είδες η άλλη πιο κάτω?Είχε δει φωτό και πήγε τον είδε και είχε τικ και χαλάστηκε .Δεν το κρίνεις αυτό είναι απόλυτα νορμάλ .Μπορεί πχ να της την έσπαγε η μυρωδιά του ή ο τρόπος που κοιτούσε,πολλά μπορεί να σε χαλάσουν σε κάποιον όταν τον βλέπεις .Και στην τελική δεν μας εξηγεί τι μπορεί να σημαίνει γι αυτόν φλερτάρει ??Μπορεί η κοπέλα να έκανε Like ξέρω σε κάποιον ..Και είναι ξεκάθαρα σωστό αυτό που είπε ο wolverine .
Rosestar όταν συμβαίνει αυτό που λες "τα συναισθήματά μας μας παρασύρουν και μπορεί να έχουμε ερωτευθεί κάποιον/κάποια εικονικά" τότε δεν έχουμε ερωτευτεί το άτομο ή έστω την εικονική persona του. Με τον έρωτα είμαστε ερωτευμένοι. Η χειρότερη δυνατή αρχή σχετίζεσθαι. Σίγουρη συνταγή αποτυχίας.
Μα οι περισσότεροι ακριβώς αυτό παθαίνουν. Προσδοκία. Και πλάθουν και πλάθουν και πλάθουν...και μετά έρχεται η πραγματικότητα και διαπιστώνουν ότι δεν έχουν γνωρίσει τον άνθρωπο απέναντί τους (επειδή έκαναν δικές τους προβολές). Παραμένει ένας ξένος. Και πέφτουν από τα σύννεφα και λένε "μας τέλειωσε ο έρωτας." Δεν τέλειωσε ο έρωτας. Η εξιδανίκευση μέσα στο μυαλό μας τελείωσε...
Δεν σε εχει καν δει από κοντα, επι της ουσίας είστε αγνωστοι! Καλά κάνει και φλερταρει και κρατα τις επιλογές της ανοιχτες... Μεχρι να ξεκινησετε κατι, μπορει να κανει οτι θελει, μετα θα εισαι ευθυς και θα της πεις οτι δεν μπορει να φλερταρει με αλλους εφοσον διαλεξε να δοκιμασει κατι μαζι σου.
Aρκεί να είναι ξεκάθαροι: το λογικό είναι να κρατιούνται και για τους ΔΥΟ οι επιλογές ανοιχτές, χωρίς να έχει απαιτήσεις κάποιος απ' τους δύο. Αν τέλος πάντων, για όποιον λόγο συμφωνήσουν ένα αποκλειστικό φλερτ αμφότεροι, καλό είναι να τηρηθεί.
Scroll to top icon