ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2018 | 23:05

Where did all the flirt go?

Έχω την εντύπωση ότι δεν σε προσεγγίζει κάποιος πια εύκολα. Τουλάχιστον σε μένα βλέπω ότι δε συμβαίνει τόσο πια, σε αντίθεση με λίγο παλιότερα (πχ 2-3 χρόνια πριν) που συνέβαινε κ για να πω την αλήθεια λίγες φορές είχε χρειαστεί να προσεγγίσω εγώ κάποιον πρώτη γιατί εκείνος συνήθως εκδηλωνόταν πρώτος (οκ ίσως ήταν κ λίγο τυχαίο αυτό). Πλέον βλέπω πολύ μαζεμένες συμπεριφορές χωρίς κάποιο προφανή λόγο που να μπορώ να αντιληφθώ. Δεν ξέρω μεγαλώσαμε και σοβαρέψαμε; Εντάξει βέβαια 29 είμαι, δεν είμαι και στην ηλικία της Ακρόπολης! Μήπως φταίει που κινούμαστε πολύ σε εργασιακά περιβάλλοντα και φοβόμαστε να πλησιάσουμε τον άλλο ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ; Δεν ξέρω, λέω.. :P Νιώθω ότι οι άνθρωποι δεν ενθουσιάζονται τόσο εύκολα πια.. Έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ; Τους έχει κάψει το Instagram; Μήπως να σταματήσω με τις ερωτήσεις γιατί το παράκανα; :P Αυτά :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Το φλερτ σε εκθέτει στον άλλο. Στον καιρο της γενικής ανασφάλειας ειναι δυσκολότερο να εκτιθεσαι και να προσθέτεις μια ακόμα πιθανή απορριψη στις λοιπές.
Scroll to top icon