ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2018 | 13:52

Βοηθείστε γιατι χάνομαι ι....

Μου λειπει αλλα μου εχει πει οτι δεν θελει σχεση γιατι ξεκιναει δουλεια..σε μπαρ κ δεν θα εχει χρονο.καθολου. Του εχω στειλει τρια μηνύματα και αυτος απαντάει αδιαφορα. Ομως ειχε έρθει να κοιμηθουμε μαζι και να φαμε ηταν τρυφερος. Μου είπε ότι θα ξεκινουσε δουλεια και ηθελε να περάσουμε μαζι το βραδυ γιατι.δεν ξέρει πότε κ αν θα με ξαναδει. Τον αγαπαω. Τον σκεφτομαι. Ειναι αδιαφορος κ.ξεκαθαρος. δεν τον νοιάζει να με χάσει. Αλλα εχω κολλησει..... ήμασταν αρκετο καιρο μαζι. Αλλα κάπου απομακρύνθηκε γιατι δεν.τον αφηνα Ελεύθερο. Όπως ειπε. Βοηθηστε.. αν με ηθελε θα μου ελεγε οτι τωρα ξεκιναει δουλεια κ δεν.Μπορεί τη σχεση? Δεν ξερω Πώς να.τον ξεχασω...μονο.αυτον θελω κανεις δεν μου λεει τίποτα
3
 
 
 
 
σχόλια
Βσκ το οτι εποιασε δουλεια δεν ειναι λογος για να χωρισει αν σε αγαπουσε δεν θα ελεγε οτι δεν μπορει τη σχεση, δεν θα τον χαλουσε. Γτ αφου λεει "αν" και "αμα" "σε ξαναδει" δεν μου φαινεται οτι ενδιαφερεται ιδιαιτερα αμα διεκοπτει μια σχεση απο την δουλεια τ.
Σου ξεκαθαρίζει ότι έπιασε δουλειά που θα του την πέφτουν σμήνος και θέλει να είναι "ξεκάθαρος" ότι θα έχει ανοιχτές τις πόρτες για να του κάτσουν. Αν δεν επιθυμείς αποκλειστικότητα κανένα πρόβλημα. Αν όμως επιθυμείς (που επιθυμείς επειδή "τον πίεζες" και καλά) πρέπει να μην επικοινωνήσετε ποτέ ξανά.
Δε ήταν πολύ ακριβής στη διατύπωση του. Εντος παρενθέσεως βρίσκονται όσα δεν είπε.Δε θα έχει χρόνο καθόλου (για σένα, αλλά άπλετο για τις άλλες που θα του τη πέφτουν ή θα τους την πέφτει. Σε περιόδους ξηρασίας, θα καταφέρνει να βρίσκει λίγο χρόνο, αλλά να μην έχεις απαιτήσεις και να νιώθεις τυχερή και να μην είσαι αχάριστη που σου τον διέθεσε)
Scroll to top icon