ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2018 | 12:40

ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ

Την Παρασκευή ήμουν στην ακαδημία πλάτωνος σε κινηματογραφική προβολή, του γνωστού κι αγαπημένου καλοκαιρινού φεστιβάλ της πόλης.Στη συγκεκριμένη προβολή, απ' ό,τι είδα ήμουν (μάλλον) ο μοναδικός μόνος.Όλοι τριγύρω ήταν σε παρέες δύο έως πέντε ατόμων.Κανένα πρόβλημα, έχω συνηθίσει, εδώ και δεκαεννιά χρόνια, από τα δεκαπέντε μου δηλαδή, βγαίνω και τριγυρνάω στην όμορφη πόλη της Αθήνας σε διάφορα καλλιτεχνικά πράγματα που γίνονται.Απλά έτσι όπως έβλεπα τον κόσμο γύρω, μου γεννήθηκε μια σκέψη.Ότι όλοι αυτοί που ήταν γύρω με τις παρέες τους, υπάρχει πιθανότητα να μπαίνουν εδώ μέσα στη στήλη αυτή (ή γενικά στο διαδίκτυο) και να λένε διάφορα, ''συμβουλές'', μικρο-κακιούλες ή μεγαλο-κακιούλες ή διάφορες απόψεις για τους μόνους ανθρώπους επειδή πολύ απλά δεν έχουν συνηθίσει ποτέ να βγαίνουν έξω ή να μένουν μέσα μόνοι.Οπότε δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχημη είναι η μοναξιά και πόσο πονάει κάποιες φορές, γιατί έχουν συνηθίσει πάντα δίπλα τους να έχουν φίλους, συντρόφους, κτλ...Οπότε προτείνω σε όλες και όλους τους μόνους που μας πληγώνουν τα λόγια των άλλων, να τους συγχωρήσουμε. Δεν πειράζει. Λένε διάφορα γιατί δεν καταλαβαίνουν. Να μην πληγωνόμαστε απ' όσα λένε. Εμείς οι μόνοι άνθρωποι ξέρουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Ας τους αφήσουμε να λένε. Δεν πειράζει. Έχουν συνηθίσει πάντα να έχουν κάποιον δίπλα τους, οπότε πώς να καταλάβουν;Ας δείξουμε μεγαλοψυχία σε όσους μας κοροϊδεύουν λόγω αδυναμίας κατανόησης της ζωής μας από την πλευρά τους.Να είστε όλοι καλά. Μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να πατάτε ''δεν ταυτίζομαι''.Καλή Κυριακή!
8
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, κάτι με κάποια ψευδώνυμα-λαχανικά, αγγούρια λεμόνια και τέτοια, και κάτι παράξενα καγιάτια οχτώ και δε συμμαζεύεται όπως και κάτι υβριστές μου από την πρώτη μέρα (π.χ. Φαμπίνας) λογικό είναι να σου βάζουν likes στο σχόλιό σου, γιατί είναι άτομα με παρωπίδες και στερεότυπα.Μπορείς να μου πεις εσύ που ούτε με ξέρεις ούτε τίποτα, πού είδες την κακία στην εξομολόγηση;Να λες μιζέρια είναι δικαίωμά σου, αλλα΄κακία στην εξομολόγηση μπορείς να μου πεις πού την είδες;Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το 90% των ατόμων εδώ μέσα έχουν πρόβλημα αντίληψης κειμένου. Δεν μπορούν πράγματι να καταλάβουν τι διαβάζουν.Δεν ξέρω γιατί το κάνετε αυτό. Είναι καθαρόαιμη κακία σας ή όντως αδυναμία αντίληψης του κειμένου που διαβάζετε;Ό,τι και να συμβαίνει από τα δύο είστε θλιβεροί.Ή στη δική σου περίπτωση μπορεί να φταίει και αυτό το... λάστιχο που γράφεις εδώ:http://www.lifo.gr/confessions/view/345436?comment=2044958#2044958Μπορεί κι αυτό να επηρεάζει την ικανότητα αντίληψης.
ασχολήσου λίγο με κάτι άλλο εκτός απο τον εαυτό σου Πηγή: www.lifo.grΑν είχες τη στοιχειώδη διάθεση να ασχοληθείς με το τι αναφέρει η εξομολόγηση δεν θα έγραφες κάτι τέτοιο.Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είσαι από τα άτομα που νομίζουν ότι γράφουν ''ψαγμένα'' υποτίθεται. (ψαγμένος, τι χάλια έκφραση!)Νομίζεις τώρα εσύ ότι μου έγραψες κάποια ψυχανάλυση σοβαρή ή κάτι που με έθιξε. Είσαι προφανώς από τα άτομα που έμαθαν ποίηση από το τουίτερ και να γράφουν δήθεν πνευματώδη πράγματα μέσα από ποσταρίσματα.Δε με νοιάζει καθόλου αν παίρνεις τις απαντήσεις μου στα σοβαρά, το ίδιο κάνω κι εγώ με τις απαντήσεις του 98% των ανθρώπων που με περιτριγυρίζουν γιατί η ρηχότητα έχει πιάσει άφταστο επίπεδο.υγ.η αλήθεια πονάει αλλά ξέρεις είναι και απελευθερωτικη Πηγή: www.lifo.grΜην ξεχάσετε να πάρετε κι άλλα βιβλία της Δημουλίδου και γενικά βιβλία τέτοιου επιπέδου για να σας κρατάνε καλή σκιά στην παραλία και να τους ρίχνετε καμιά ματιά όταν είναι να ξεσηκώσετε αποτυχημένα τσιτάτα.Εσύ να εξετάσεις τις προβολές που κάνεις.Εγώ δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου, εσείς είστε άτομα που ό,τι σόσιαλ μίντια και να βγει γίνεστε μέλη για να μη νιώθετε μοναξιά. Και μπαίνετε και στα φόρουμ. Εγώ ούτε σόσιαλ μίντια έχω, ούτε μπαίνω σε φόρουμ.Θα μου πεις εμένα να μην ασχολούμαι με τον εαυτό μου όταν η φάση σας είναι όλη μέρα σέλφι και πού θα πάμε το Σαββατοκύριακο. Και πεντακόσια ποσταρίσματα στο φου μπου.Αν ήταν αντιαισθητικό κι αντιερωτικό το να ασχολείται κάποιος με τον εαυτό του, όπως λες στο σχόλιό σου, τότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι μέσα στους οποίους κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ, όλοι αυτοί που ασχολούνται όλη μέρα με τις βλακοσέλφις τους και πού θα βγουν για καφέ και ποιούς θα καμακώσουν, και έχουν απίστευτες ανασφάλειες και τρέμουν να μείνουν ακόμα και πέντε λεπτά μόνοι ή μόνες, τότε όλοι αυτοί θα ήταν πρώτοι στη λίστα αντιαισθητικότητας κι αντιερωτισμού. Θα μου πεις εσύ ότι εξηγεί τα θέματά μου με τη μοναξιά το αυθαίρετο συμπέρασμά μου.Μάθατε ψυχανάλυση από τις Τένιες Μακρές και τις εκπομπές του Μικρούτσικου κι από τα βιβλία αυτοβοήθειας της κάθε ανόητης και νομίζετε ότι είστε σε θέση να βγάζετε και συμπεράσματα.
Αποφεύγω να σχολιάζω τέτοιες εξομολογήσεις αλλά η αντίδραση σου με ξεπερνάει!Αφού θεωρείς οτι το 90% των αναγνωστών εδώ έχει πρόβλημα αντίληψης των κειμένου (και γενικά), αφού πιστεύεις οτι οι σχολιαστές ειναι θλιβεροί, βγάζουν κακία και βρίζουν, γιατί απευθύνεσαι στο συγκεκριμένο κοινό με τα κείμενα σου;Γιατί δεν γράφεις κάπου που σε εκτιμούν;Ποιος είναι ο λόγος που παραμένεις σ' αυτή τη στήλη;Για το 10% των εκλεκτών ή για να κράζεις το υπόλοιπο 90%;
Απάντησα σε κακία που μου έγραψαν.Δεν έκραξα πρώτος ούτε το κάνω ποτέ.Α, και πανεύκολη η απάντηση στο ερώτημά σου.Ποιος είναι ο λόγος που παραμένεις σ' αυτή τη στήλη; Για το 10% των εκλεκτών ή για να κράζεις το υπόλοιπο 90%; Πηγή: www.lifo.grΞεκάθαρα για το 10% των καλοσυνάτων και όσων έχουν ικανότητα αντίληψης.
Εξαρτάται τι λόγια θα εκστομίσει ο άλλος. Επιστροφές - καταστροφές λέει ένα άσμα. Δεν έχει και άδικο. Δεν θα σου το συνιστούσα. Αν σε πληγώσει μια φορά θα το κάνει πράξη και δεύτερη, και τρίτη και πάει λέγοντας.
Scroll to top icon