ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2018 | 12:04

Εμ

Δεν ξέρω πως να το πω αυτό, είναι πάρα πολύ περίεργη φάση,αλλά το νιώθω. Εμ, αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια την πρώην του, δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό μέσα στο μυαλό μου, αλλά νομίζω ότι επειδή την σκέφτεται αυτός μου το μεταδίδει. Δεν την σκέφτομαι πάντα, μερικές φορές όταν με κοιτάει ή όταν σκαλωνει κάπου τότε μου έρχεται εκείνη. Νομίζω ότι την σκέφτεται συνέχεια. Πώς είναι όταν ένας άνθρωπος σκέφτεται άλλη; Και γιατί εγώ σκέφτομαι αυτήν την κοπελα που δεν την έχω δει ποτέ στην ζωή μου; Είναι η παράνοια; Την σκέφτεται όντως; Ή επειδή την είδα στο φεισμπουκ ψηλό ζήλεψα και μου έσκασαν όλα αυτά; Δεν μπορω, δεν ξέρω. Έχω αυτό το συναίσθημα! Αν του το πω λέτε να του την βάλω όντως στο κεφάλι του; Επειδή καμιά φορά γίνονται κι αυτά.Παρακαλώ στα σχόλια δεν θα ήθελα βρισιές ή ειρωνίες.Ας μου απαντήσει κάποιος σοβαρός άνθρωπος, ή και κάποιος που έχει πάθει σχεδόν το ίδιο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Την είδες στο fb και ζήλεψες. Χαλάρωσε όμως, γιατί θα επηρεαστεί και η συμπεριφορά σου απέναντί του (αν δεν έχει συμβεί ήδη). Αυτή είναι πρώην, εσύ είσαι η νυν. Μείνε σε αυτό κι άσε τα μεταφυσικά.
Scroll to top icon