ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2018 | 15:00

Σημερινος τροπος ζωης

Ακουω πολλους νεους καθημερινα να γκρινιαζουν για την κριση και για το οτι δεν βγαινουν τα εξοδα, ομως εχετε αναρωτηθει ποτε αν κανετε ζωη αναλογη με αυτα που βγαζετε ή αν αυτα που ξοδευετε ειναι δυσαναλογα με αυτα που βγαζετε?Τι εννοω. Βλεπω νεες κοπελες που βγαζουν 500 ευρω με το ζορι και θελουν καθε μηνα να εχουν διαφορετικο χρωμα και σχεδιο στα νυχια τους, θελουν να κανουν λειζερ σε ολο τους το σωμα, κανουν personal training κλπ. Ναι, ολοι συμφωνουμε οτι ολα αυτα ειναι ωραια και κανουν τη ζωη μας πιο ανετη κ ευχαριστη. Ομως δυστυχως δεν γεννηθηκαμε ολες Δουκισσες Νομικου, ουτε Αθηνες Οικονομακου, οποτε εφοσον παιρνουμε εναν βασικο μισθο, δεν γινεται να θελουμε να ζουμε σαν βασιλισσες κ να δινουμε λεφτα για τετοιες πολυτελειες. Γιατι ναι παιδια, σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει, ολα αυτα ειναι πολυτελειες. Και καλα κανουν οι προαναφερθεισες κυριες και ζουν πλουσια ζωη, εφοσον εχουν λεφτα, οι υπολοιπες ομως κοινες θνητες, εφοσον δυστυχως δεν εχουμε τοσα λεφτα, πρεπει να προσασμοσουμε τον τροπο ζωης μας στα δικα μας οικονομικα δεδομενα. Η τελοσπαντων για να μην μου πειτε οτι σας λεω κ τι να κανετε, ας κανει καθεμια ο,τι θελει, μην ερχεται μετα ομως να λεει οτι δεν εχει λεφτα κ να καταριεται την κριση κλπ. Γιατι ναι μεν η κριση υπαρχει, ομως μεγαλο ρολο κ στην κατασταση μας παιζει το οτι βγαζουμε 10 και θελουμε να ζουμε λες κ εχουμε 1.000. Δηλαδη, ημαρτον, ποση δεξιοτεχνια θελει να βγαλεις λιγες τριχουλες απο το φρυδι σου μονη σου? Ποσο δυσκολο ειναι να βαψεις τα νυχια σου μονη σου ή στην τελικη να βαλεις μια φιλη σου που πιανει το χερι της να στα κανει? Γιατι πρεπει να πληρωνουμε για ολα αυτα?Δηλαδη απο τη μια ακους ολους τους νεους να γκρινιαζουν που δεν βρισκουν δουλειες και απο την αλλη, οταν πιασουν λεφτα στα χερια τους, αντι να ξοδεψουν εστω καποια απο αυτα για να αποκτησουν περισσοτερα εφοδια (πτυχια, ξενες γλωσσες, σεμιναρια) κ να γινουν πιο ανταγωνιστικοι στην αγορα εργασιας (γιατι στην τελικη το να βρεις μια καλη δουλεια ειναι το ζητουμενο σημερα) ξοδευουν το 90% αυτων των χρηματων για να παρουν το πιο καινουργιο κινητο, να αποκτησουν ωραια νυχια και καινουργια μαγιο. Ναι οκ, μπορει στα 26 σου να σε παιρνουν ως σερβιτορο μονο κ μονο γιατι εχεις ωραιο μουτρακι κ ωραιο σωμα, σε καμια 10ρια χρονια ομως που δεν θα μπορεις να δουλευεις ακομα ως μπαρμαν κ σερβιτορος, θα πρεπει να εχεις αλλα εφοδια για να σε προσλαβουν. Κ αν δεν αποκτησεις αυτα τα εφοδια τωρα που εισαι νεος κ παραγωγικος, ποτε θα τα αποκτησεις??Και ξαναλεω, αναγνωριζω οτι μια γυναικα σιγουρα νιωθει πιο ωραια οταν της φτιαξει μια επαγγελματιας τα νυχια και σιγουρα δεν ειναι κακο να πας μια φορα το εξαμηνο να σου φτιαξουν τα νυχια, οταν ομως απο τα λεφτα που βγαζεις καθε μηνα υπολογιζεις οτι θα διαθεσεις κ 20 ευρω για μανικιουρ, 50 για λειζερ, αλλα 50 για personal training και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν σου μενει τιποτα στην τσεπη, ε αναρωτησου λιγο μηπως θα μπροουσες να κανεις κ συ κατι για αυτο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Στην Βραζιλία (που η φτώχεια θερίζει και το χάσμα πλουσίων-φτωχών είναι χαώδες) η ομορφιά είναι το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή. Η καλλίπυγος νεαρά κι ο μουσκουλιασμένος νεαρός θα καλοπαντρευτούν (νέοι) και θα λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους. Κάπως έτσι σκέπτεται και σεβαστό μέρος της εδώ νεολαίας. (Ή ελπίζουν ότι θα "τους ανακαλύψουν" στην παραλία ή στο μπαρ κυνηγοί "ταλέντων"...)
Scroll to top icon