ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2013 | 14:27

οικογένεια...

Απευθύνομαι σε όσους είναι αναγκασμένοι λόγω κρίσης να μένουν με την οικογένειά τους..σε όσες είναι κοπέλες κ έχουν ακούσει το κλασικό για τον αδερφό τους όταν σε μειώνει να σου λένε οι γονείς ενώ αν του πεις κάτι εσύ , σε όσους έχουν πατέρα με απόψεις ταλιμπάν: η γυναίκα πρέπει σε μία σχέση να είναι πολύ μικρότερη ενώ το αντίθετο είναι κατακριτέο, η γυναίκα απαγορεύεται να έχει φίλους άντρες κ πάντα θα υπάρχει κάτι ερωτικό, σε όσες έχουν μάνα να ενστερνίζεται τις παραπάνω απόψεις κ να λέει εντάξει είμαστε γυναίκες τι να γίνει κ θα υποχωρούμε κ δεν αντιδράμε κ δίκιο έχουν οι άντρες. Το 2013 στενόμυαλοι ως εκεί που δεν πάει. Να βλέπουν γκέι κ να βρίζουν, να μου λένε εσένα τα ανοιχτόμυαλα σε έφαγαν μαζέψου!!!!Δηλαδή έπρεπε να γεννηθώ αγόρι για να έχω τα αυτονόητα..Ελπίζω να μην το περνάω μόνο εγώ γιατί μερικές φορές λέω γιατί;;;;;;;Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Ήθελα να τα γράψω κάπου γιατί το 'χω παράπονο.
2
 
 
 
 
σχόλια
You are not the only one. :)Κουράγιο και υπομονή μέχρι να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου και να μένεις μόνη σου. Αγάπα τον αδερφό σου αλλά μην τον νταντέυεις. Μη του θυμώνεις για κάτι που δεν φταίει αυτός, δλδ το ότι οι γονείς σου του φέρονται σαν να μην έχει χέρια να φέρει ένα ποτήρι νερό πχ. Το καταλαβαίνει κι αυτός και τον ενοχλεί, κι ας μη το δείχνει. Μην τον βγάλεις από τη ζωή σου. Κάποια στιγμή οι γονείς σας θα φύγουν από τη ζωή και θα μείνετε εσύ κι αυτός. Φρόντισε να είναι όσο δυνατός χρειάζεται για να αντέξει να είναι αυτάρκης και πρόσφερέ του αγάπη που, όπως κι εσύ, τόσο χρειάζεται.Κατά τ' άλλα, κάνε σχέση με όποιον θες και γενικότερα κάνε ό,τι σε γεμίζει. Αν από τους γονείς σου ακούς μόνο αρνητικα σχόλια, πάψε να μοιράζεσαι μαζί τους τα ερωτικά σου ή τους φιλοσοφικούς σου προβληματισμούς. Αν δε θέλουν να τα ακούν μια, να μη τους τα λες δέκα! Μυαλά να τους αλλάξεις ΔΕΝ πρόκεται, όσο κι αν προσπαθείς.My two cents. :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon