ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2018 | 01:49

Μια βοηθεια...

Ποσο ευκολο ειναι να ερθεις πιο κοντα με καποιον ο οποιος ειναι πρωην χρηστης? Προχθες καθομασταν σε μια πλατεια και εκει που μιλουσαμε με φιλησε στον ωμο και σχολιαζοντας μετα τα νυχια μου,με φιλησε στο χερι. Ειχα καιρο να νιωσω κατι τετοιο...Το ξερω οτι μπαινω σε επικινδυνα μονοπατια,αλλα μου αρεσει πολυ. Με κοιταζε με τα πρασινα ματια του που εκρυβαν κατι σαν δυστυχια... Θελω τοσο να τον φιλησω ρε παιδια... Στις φιλες μου δεν μπορω να το πω. Διαχειριστη σε παρακαλω ας ανεβει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Συνδρομο Μαμάς Τερέζας.Όχι, δε θα τον σώσεις. Τα "δυστυχα" ματάκια του (puppy eyes) είναι κολπάκι δουλεμένο στα χρόνια της εξάρτησης.Φύγε. Τρέχοντας.
Να μην τον βλέπεις σαν μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπου.Μην τον αντιμετωπίζεις σαν "πρώην χρήστη" να τον αντιμετωπίζεις σαν "άνθρωπο".Το να έρθεις κοντά μαζί του θα γίνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και με όλους τους άλλους που εχεις έρθει κοντά,δεν διαφοροποιει κάτι το γεγονός ότι ήταν πρώην χρήστης.Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση.Πάντως,σε συμβουλεύω να βεβαιωθείς ότι είναι πρώην χρήστης και ότι δεν εξακολουθεί να είναι εθισμένος...
Χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις ή να προσβάλω κάποιον, θεωρώ ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι διαφορετικοί, με την έννοια ότι είναι πιο επιρρεπείς στους εθισμούς. Και για να μην ξανακυλήσουν θέλει πάρα πολλή δύναμη. Δε λέω ότι είναι κακοί άνθρωποι, καθώς πιο πολύ κακό στον εαυτό τους κάνουν, απλά ότι είναι απαιτείται πολλή στήριξη από όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους.
Ναι σίγουρα, εννοείται αυτό.Απλως η εξομολογουμενη έθεσε το ερώτημα πώς θα τον πλησιάσει ερωτικά, δε θεωρώ ότι σε αυτό το κομμάτι απαιτείται κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση.Σε αυτό το κομμάτι είναι όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Scroll to top icon