ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2018 | 02:05

Surreal όπως λέμε και στο χωριό μου

Χωρίσαμε πριν 5 χρόνια. Μια φορά το μήνα βγαίνουμε οι δυο μας για φαγητό /ποτό να πούμε τα νέα μας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από την προσωπική κατάσταση του καθενός. Ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή υπόνοια ερωτισμού.Τώρα είμαστε ελεύθεροι και οι δύο οπότε είχαμε άνεση χρόνου. Πήγαμε για καφέ, μετά για φαγητό, ήπιαμε μπόλικο κρασί και μετά για περίπατο στην παραλία. Εγώ την είχα ακούσει λίγο...χαζογέλαγα και έκανα βλακείες. Πήραμε παγωτό και καθίσαμε σ' ενα παγκάκι. Εσείς τώρα φαντάζεστε τι ακολούθησε ενώ εγώ ακόμα δεν το πιστεύω. Καταλήξαμε να χαμουρευόμαστε στο παγκάκι σαν ξαναμμένα 15χρονα. Και είμαστε 35 εγώ-46 αυτός. Έλεος! Περπατήσαμε και πιασμενοι χεράκι χεράκι...και αγκαλιά από τη μέση και αγκαλιά απο τους ώμους και στάση κάθε τρίτο βήμα για φιλάκι και τόση ώρα να βγω απ' το αυτοκίνητο να ανέβω σπίτι μου λες και κάποιος θα έφευγε για Αυστραλία!Τώρα είμαι σπίτι, μόνη. Έκανα κρύο μπάνιο και ήπια πολύ νερό και έχω συνέλθει. Γιατί έκανα τέτοια μαλακία;;; Τι στο δι@ολο σκεφτόμουν; Δεν τον γουστάρω και δεν εχω θεμα να το ξεκόψω αύριο αλλά είναι σα να μην ήμουν εγώ. Κι αυτός; Ξέμεινε από γ@μ#σ| και με θεώρησε εύκολη λύση; Έχει ακόμα αισθήματα; Κι αν ναι, τόσο καιρό γιατί κάνει τον Κινέζο; Σκατά! Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ρε φίλε! Ωριμοτης μηδέν! Πφφφ αν λίγο ακόμα με προκαλούσε, τώρα θα ροχάλιζε δίπλα μου! Ξέρει πάντως πολύ καλά πως να με κ@¥λων€! ψυχή τε και σώματι αλλά δεν είναι για μένα. Χωρίσαμε γιατί θέλαμε διαφορετική ζωή. Γράφω ασυνάρτητα; Ίσως τελικά δεν έχω ξενερώσει εντελώς. Θα κοιμηθώ και όταν ξυπνήσω θα τα εχω ξεχάσει όλα! Αλλά ένιωσα όμορφα αυτές τις ώρες. Σα να ήμουν ανάλαφρη...χωρίς άγχη, χωρίς προβλήματα...ίσως...τίποτα!Καλό ξημέρωμα να έχουμε! Σας φιλώ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι ενοχες για μια φάση με εναν ανθρωπο που ειστε οικεια και κοντά χρονια τώρα; Δεν ανταλλάξατε ορκους αιωνιας δεσμευσης. Μαλακία σας που δεν πηδηχτήκατε. Θα περνούσατε τελεια.Συμφωνώ με το ωριμοτης μηδέν, αλλα επειδή προβληματιζεσαι αδικα. Αυτα συμβαινουν. Δε χρειαζεται να ψαχνεις ποταπά, ευγενή ή αλλα κινητρα. Ήταν η σωστη στιγμή και την πεταξατε. Ίσως καλύτερα, βέβαια. Πιθανώς να μη μπορούσατε αμφοτεροι να το διαχειριστείτε.
Scroll to top icon